Wpis z mikrobloga

#wykopaka #pokapake
Chwaliłem się super paką od @sogen. Byłem zachwycony zawartością i gestem.
Otwieram teraz pudełko, wyciągam butelkę, a moim oczom ukazuje się klips antykradzieżowy

XDDDDDD
@sogen ja wiedziałem, że się postarałeś, ale nie wiedziałem, że jesteś aż tak "obrotnym przedsiębiorcą"!
( ͜͡ʖ ͡€) Czy Ty to "zorganizowałeś" na promocji -100%, czy kasjerka była tak zapatrzona w Ciebie, że zapomniała zdjąć zabezpieczenie?
Wardegas - #wykopaka #pokapake
Chwaliłem się super paką od @sogen. Byłem zachwycony z...

źródło: 1000017116

Pobierz
  • 77
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Wardegas: pytanie - czy to wypijesz, czy Twoja moralność nie zdzierży takiego "nieczystego czynem" napoju? ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Jakby co znam wiele osób, którym ten haniebny występek nie przeszkodzi (ʘʘ)
  • Odpowiedz
  • 100
@Wardegas: Poprzeczka każdego roku idzie coraz wyżej, za rok robiąc paczkę będzie trzeba coś ukraść żeby dać mireczkowi ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@Wardegas: 2 lata temu robiąc dość duże zakupy w aucha też mi zabezpieczenia nie zdjęli a dopiero w domu ogarnąłem że mam zabezpieczenie. Jako że była sobota to o----------m wódkę z kumplami a w poniedziałek podjechałem do sklepu z pustą butelką by mi to zdjęli bo to fajna butelka była
P.s Miałem paragon
  • Odpowiedz
@Wardegas: miałem tak kiedyś przy zakupie w----y w Auchan. Kupiłem w----y, które było w tubie, Pani wiek potwierdziła, zapłaciłem, wyszedłem. W domu otwieram - w środku w----y razem z klipsem, który nie zadziałał xD
  • Odpowiedz