Aktywne Wpisy

M83_ +7
6 miesięcy stażu
Trt (500mg tygodniowo)
Wstawałem o 4 rano jak każdy spał (nie wiem po co)
Kreatyna 5 gram (w dni kościelne)
#silownia #mikrokoksy
Trt (500mg tygodniowo)
Wstawałem o 4 rano jak każdy spał (nie wiem po co)
Kreatyna 5 gram (w dni kościelne)
#silownia #mikrokoksy
źródło: image_picker_F46D1AC5-D9BC-4CC2-BF28-80B00760C2AA-51115-000036B9C3508A11
Pobierz
kaholko 0
PERFEKCYJNA DZIEWCZYNA ?
Faceci jak ona wam sie podoba ?
Kobiety co myslicie o takim stylu ?
Ocencie jej wyglad
Faceci jak ona wam sie podoba ?
Kobiety co myslicie o takim stylu ?
Ocencie jej wyglad

Jak rondo będziecie miało 5 albo 6 zjazdów i chcecie wjechać w ten znajdujący się na godzinie 11, ale na 10 jest kolejny, to tez włączajcie lewy kierunkowskaz czy wtedy to już przez szybę czapką machacie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#polskiedrogi #polska #motoryzacja #samochody trochę #heheszki
@SzalonyMiodozer Po ludziach z lewym na rondzie to akurat spodziewam się wszystkiego i niczego nie zakładam "na pewno" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Skąd wiesz, że nie zjedzie w twój zjazd?
źródło: comment_ohzTEQ8mYQ8Yk354Eb34KcMGuSr2r2qF.jpg
PobierzWłączył w lewo, a Ty i tak nie wiesz gdzie on zjeżdża.
PO KIEGO CZORTA ZATEM TEN LEWY KIERUNKOSKOZ?
moim zdaniem jedyne sensowne zastosowanie lewego kierunkowskazu na rondzie to mini rondo, gdzie pomiędzy poszczególnymi zjazdami jest po 2m i nie na wysepki, więc kierowcy z naprzeciwka widzą, jak wjeżdżasz na rondo z lewym kierunkowskazem. W innych wypadkach to całkowity bezsens.
Kierowca włączający lewy kierunek, skręcający w 3 zjazd MA OBOWIĄZEK JECHAĆ LEWYM PASEM, nie prawym.
Widzę gościa z 'prawym' to znaczy że zjeżdża.
Widzę gościa z 'lewym' to znaczy że gdzieś zjeżdża, ale nie wiem gdzie, może następny zjazd, a może zawinie fajerę naokoło i zjedzie moim, a może chce 50 kółek zaliczyć i sobie gdzieś zjedzie- też nie wiem.
PO CO?
Tam jest taki rozpizd w oznakowaniu, że nie wiadomo co to w ogóle jest. Znaki poziome na lewym pasie nakazują zmianę kierunku jazdy w lewo, pionowo stoi jak byk skrzyżowanie o ruchu okrężnym z ustąp pierwszeństwa. Jest ciekawie.
na tych mini rondkach, jak np w centrum dąbrowy górniczej takie mini rondo jest, jak zjezdzam w prawo to wrzucam już kierunek przed rondem ten z boku/naprzeciwka widzi że jade pierwszym zjazdem zanim na niego