Wpis z mikrobloga

@bialysep: Po pierwsze, to kogo obchodzą cudze majtki schowane pod ubraniem, żeby nawiązywać do tego w temacie ubrania? Do łóżka idziesz z każdym napotkanym ładnie ubranym facetem, że pierwsze co ci się kojarzy to zaglądanie do jego majtek?
A skoro już rozmawiamy o walorach estetycznych bielizny Cotton World, to weź mi opisz czym ta bielizna różni się z wyglądu od innych? Jeżeli piszesz o bokserkach, to wrzuć zdjęcie bokserek, a
KawaJimmiego - @bialysep: Po pierwsze, to kogo obchodzą cudze majtki schowane pod ubr...

źródło: comment_kYs2l8HTV66AdGsK2QoGSOoZIGEvYvkJ.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@KawaJimmiego: no wstawiłam zdjęcie typowych cottonworldów, a piszę o bokserkach bo bokserki>slipy, czy by były z bazaru od ruskich czy calvina kleina. zresztą widzę po twoich tekstach, że kompleksy mocno, więc ta dyskusja nie ma sensu ( )
  • Odpowiedz
bokserki>slipy

@good_excuse: Może i ładniej wyglądają, ale są o wiele mniej wygodne (zwłaszcza jak się człowiek położy), bo się przesuwają. Nie mam kompleksów, tylko te gadki o Cotton Worldach zawsze mnie śmieszyły, bo wyglądają mi na typowy argument, że jak coś jest tanie i sprzedawana na bazarach, to pewnie jest marnej jakości i w ogóle obciach...
  • Odpowiedz