Aktywne Wpisy
splitt +10
#pokazauto #cybertruck #tesla
Najlepszy samochód jakim jeździłem. Nie zapraszam do dyskusji bo nie ma o czym. Przez tych wszystkich napinaczy internetowych, pseudoznawców i zwykłych hejterów o mało nie zrezygnowałem z zakupu. W realu za to same pozytywne reakcje, ale po kolei.
Jest to wersja cyberbeast, jedyna do tej pory sztuka zarejestrowana w Polsce. Nie wiem dokładnie jak przebiega sam proces przerabiania i rejestracji, ale gość, który
Najlepszy samochód jakim jeździłem. Nie zapraszam do dyskusji bo nie ma o czym. Przez tych wszystkich napinaczy internetowych, pseudoznawców i zwykłych hejterów o mało nie zrezygnowałem z zakupu. W realu za to same pozytywne reakcje, ale po kolei.
Jest to wersja cyberbeast, jedyna do tej pory sztuka zarejestrowana w Polsce. Nie wiem dokładnie jak przebiega sam proces przerabiania i rejestracji, ale gość, który
JoMaHaa +3
Na wypoku mi się takie reklamy wyświetlają, a moja różowa to w życiu dla mnie nic fikusniejszego nie zalozyla ( ͡° ʖ̯ ͡°) czasem jak mi się zdarzy przejść obok działu z taką lepsiejsza bielizna to se tylko wzdycham ciężko, wykop mnie jeszcze chce pogrążyć...
A w domu tylko rozciągnięte dresy i skarpetki antygwałtki
#zalesie #zwiazki #rozowepaski
A w domu tylko rozciągnięte dresy i skarpetki antygwałtki
#zalesie #zwiazki #rozowepaski
#adbuster #scifun #zebractwo
@josedra52: za honor nie kupuje się tytanowego barku tylko za pieniądze
Z walk? Kilkadziesiąt tysięcy max i to było pół dekady temu.
Chyba sprawa rozwodowa mocno go zaorała.
Ale ja bym też ani złotówki nie wpłacił, mimo że gościa lubiłem.
Na zbiórce już 19k więc...
@Drakalen: W opisie zbiórki i poście na fb jest info że termin na nfz jest odległy a to trza składać na cito
Czy słusznie widać po miniaturce, że z--------a w terenie, nie ma kasy, ubezpieczenia też sobie od takich zabaw nie wykupił i tera dej? xD
Ja tam chętnie rzucę groszem człowiekowi, który kiedyś razem z bratem zapewnił mi setki godzin rozrywki za darmo, a i ostatnio coś zdarzyło się obejrzeć. Zresztą - abstrahując od estymacji na podstawie danych z d--y - "setki tysięcy" przez 17 lat działalności to w najlepszym przypadku zawrotne 4900zł miesięcznie. :)
inb4 - reklam też nie widziałem, bo je
Edit: @hoodoovoodoo
Ciężko mi uwierzyć w brak możliwości powrotu do pełnej sprawności przy operacji na NFZ. Powrót do pełnej siły i ruchomości to kwestia rehabilitacji. No ale nie mam bólu d--y na co ludzie wydają
Ja mając hipoteczny na kilkaset tys mogę dobrać prawie 100k kredytu bez żadnych dokumentów. Śmieszne i trochę żałosne co robią. Zaplaccie ludzie za mój wypadek !!!!
Dla mnie to po prostu śmieszne że ktoś tak popularny może robić zbiórkę na 15k.
Ja im nic nie wplace na pewno, bo pewnie kilka razy tyle to ma w sprzęcie video.
Szukanie frajerów i tyle ¯\(ツ)/¯
@CzlowiekMagnetowid: no i wyzdrowiałeś i nie masz wolnych kilkunastu tysięcy zł ze zbiórek na zabawę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Hambercios @Tagliacozzo Proszę o więcej info w tym temacie.