Wpis z mikrobloga

@josedra52: Na grupie adbuster pisał że od dwóch lat szoruje po dnie. Obstawiam ze go d--a kopnęła, wyświetlenia leżą i kwiczą, rozwód, podział majątku. Chłop został goly i wesoły.
  • Odpowiedz
@josedra52: Z jutuba pewnie tak.
Z walk? Kilkadziesiąt tysięcy max i to było pół dekady temu.
Chyba sprawa rozwodowa mocno go zaorała.
Ale ja bym też ani złotówki nie wpłacił, mimo że gościa lubiłem.
Na zbiórce już 19k więc...
  • Odpowiedz
myślałem, że w Polsce jest publiczna służba zdrowia ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Drakalen: W opisie zbiórki i poście na fb jest info że termin na nfz jest odległy a to trza składać na cito
  • Odpowiedz
@josedra52: Zdaje się nikt nie zagląda do Twojego portfela, czemu zaglądasz innym? ;)
Ja tam chętnie rzucę groszem człowiekowi, który kiedyś razem z bratem zapewnił mi setki godzin rozrywki za darmo, a i ostatnio coś zdarzyło się obejrzeć. Zresztą - abstrahując od estymacji na podstawie danych z d--y - "setki tysięcy" przez 17 lat działalności to w najlepszym przypadku zawrotne 4900zł miesięcznie. :)

inb4 - reklam też nie widziałem, bo je
  • Odpowiedz
@josedra52 @Tagliacozzo Ej, ja w sierpniu rozwaliłem sobie obojczyk na rowerze i to tak, że poszedł jak szkło i operacje na NFZ z wszczepieniem tytanu miałem po 10 dniach

Edit: @hoodoovoodoo
Ciężko mi uwierzyć w brak możliwości powrotu do pełnej sprawności przy operacji na NFZ. Powrót do pełnej siły i ruchomości to kwestia rehabilitacji. No ale nie mam bólu d--y na co ludzie wydają
  • Odpowiedz
@CzlowiekMagnetowid: Ja tylko pisze co napisał w poście na fb. Z oczywistych względów nie weryfikowałem terminów na nfz. Może jest drugie dno i adbuster z racji finansowego dna zawiesił działalność, nie zarejestrował się jako bezrobotny i nie miał ubezpieczenia.
  • Odpowiedz
@Tagliacozzo nawet jeśli tak było to żebrać o 15k majac pewnie kilka aut czy motocykli? W dobie chwilowek i latwych pożyczek?
Ja mając hipoteczny na kilkaset tys mogę dobrać prawie 100k kredytu bez żadnych dokumentów. Śmieszne i trochę żałosne co robią. Zaplaccie ludzie za mój wypadek !!!!
  • Odpowiedz
@hpiotrekh: No tylko weź pod uwagę że to działalność artystyczna, chłop jak sam przyznaje od dwóch lat jest bankrutem, prawodpodobnie zadłużonym. Wątpię żeby miał jakąś zdolność
  • Odpowiedz
@Tagliacozzo jak się bujał harleyem i wranglerem za kilkaset tysięcy to działalność artystyczna nie przeszkadzała?
Dla mnie to po prostu śmieszne że ktoś tak popularny może robić zbiórkę na 15k.
Ja im nic nie wplace na pewno, bo pewnie kilka razy tyle to ma w sprzęcie video.

Szukanie frajerów i tyle ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
  • 51
Ej, ja w sierpniu rozwaliłem sobie obojczyk na rowerze i to tak, że poszedł jak szkło i operacje na NFZ z wszczepieniem tytanu miałem po 10 dniach

@CzlowiekMagnetowid: no i wyzdrowiałeś i nie masz wolnych kilkunastu tysięcy zł ze zbiórek na zabawę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz