Wpis z mikrobloga

7 godz. temu

@zly_wuj: a ja bylam pewna, ze moj swiat sie wlasnie konczy, bo w swoich oczach za slabo zdalam te mature. okazalo sie zupelnie inaczej i dzisiaj jestem w duzo lepszym miejscu niz marzylam 8 lat temu :)
  • Odpowiedz
@Kryptonim_Janusz zależy w sumie kiedy i w jakich kwestiach... Życie osobiste stanęło pracę lat temu właśnie tym otworem.. Ale.to pewnie temu, że nie można mieć wszystkiego.
Robię w IT jako Sys Eng.
  • Odpowiedz
@zly_wuj a jeszcze wiele do odkrycia przed Tobą Mireczku ( ͡º ͜ʖ͡º) uwierz mi, jeszcze zobaczysz co ludzie potrafią.
Gdybym spotkał dziś swoich niektórych wykładowców ze studiów to bym splunął i zwyzywał ich a ich obecnym studentom powiedział żeby życia nie marnowali
  • Odpowiedz
@zly_wuj: też myślałem że będzie gites. Studia, później praca dzięki woda i lasery. Rzuciłem 1 studia poprawiłem maturę i poszedłem na drugie o kierunku o którym nie miałem pojęcia. Minęlo 8 lat od matury a ja mam inżyniera i teraz dostałem pracę marzeń o której nawet kilka lat temu bym nie pomyślał.
Życie jest super a to dopiero początek kariery i to w PL gdzie myślałem że pie#$$_ne i wyjadę
  • Odpowiedz
@zly_wuj: lotnictwo i kosmonautyka. Przyszedłem na uczelnię jako totalna noga z przedmiotów ścisłych a po 3 semestrze dostałem się na specjalizacje i gdzie idą najlepsi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Teraz szkole się na instruktora śmigłowcowego
  • Odpowiedz
@marek-sisey-tymoszczuk: byla to rowniez epoka gdzie partia nie puściła nikogo na bruk, ba biedni byli wrecz uprzywilejowani... pozostalosci tego widac do dzisiaj szczegolnie w akademikach, do ktorych co "bogatsi" nie maja praw, do tego renty wylacznie dla ludzi ktorych rodzice zaniżą dochod w papierach itd
  • Odpowiedz