Aktywne Wpisy
askey +176
Zostalem okradziony metoda na blika - ktos wlamal sie na konto czlonka rodziny i poprosil o kod. Sytuacja, ktorych bylo setki, wiec nie wzbudzila zadnych podejrzen. Moja glupota, moja strata.
Ale co o--------a policja to ja nawet nie xD
1. Zadzwonilem do banku - pytam czy jest mozliwosc zatrzymania/anulowania transakcji bo to kradziez.
- Oo prosze pana, jakie anulowanie, blik to platnosc natychmiastowa, nie ma takiej opcji
- To prosze mi podac jakies id tej transakcji
Ale co o--------a policja to ja nawet nie xD
1. Zadzwonilem do banku - pytam czy jest mozliwosc zatrzymania/anulowania transakcji bo to kradziez.
- Oo prosze pana, jakie anulowanie, blik to platnosc natychmiastowa, nie ma takiej opcji
- To prosze mi podac jakies id tej transakcji

Stgx +335

#matura, #przemyslenia
@zly_wuj: a ja bylam pewna, ze moj swiat sie wlasnie konczy, bo w swoich oczach za slabo zdalam te mature. okazalo sie zupelnie inaczej i dzisiaj jestem w duzo lepszym miejscu niz marzylam 8 lat temu :)
Robię w IT jako Sys Eng.
Gdybym spotkał dziś swoich niektórych wykładowców ze studiów to bym splunął i zwyzywał ich a ich obecnym studentom powiedział żeby życia nie marnowali
Życie jest super a to dopiero początek kariery i to w PL gdzie myślałem że pie#$$_ne i wyjadę
Teraz szkole się na instruktora śmigłowcowego
@Kryptonim_Janusz: jasne. Policz sobie, kiedy to było. Potem zajrzyj do historii Polski.
@marek-sisey-tymoszczuk: przepraszam ale nie mysle jak robak = im mniej lat a wiecej dzieci tym wieksze zwyciestwo