Wpis z mikrobloga

@pan_welniak: na studiach pierwszy raz musiałem się uczyć i to było tak cholernie bolesne lol. Jaki to był szok xD

być może byłoby mi łatwiej gdybym musiał się uczyć w poprzednich szkołach, a tak to zero dyscypliny, brak jakichkolwiek metod nauki itd
  • Odpowiedz
@supersonicmikeoftheskies: stara matura to gowno ( ͡° ͜ʖ ͡°) latajace sciagi i wlasne nauczycielki, ktore to pozniej sprawdzaly. tylko najwieksze ofiary losu tego niezdawaly (w sumie albo teraz jest wiecej ofiar losu albo trudniej jednak zdac)
poza tym jaka bitwa na matury? tutaj widze tylko wynurzenia maturzystow 2006-9 okolo.
  • Odpowiedz
@zly_wuj: Ten sam rocznik.

ja myślałem że koło trzydziestki to będę już ustawiony - dom, żona, dzieci, posadzone drzewo, ja na tarasie grilluję i głaszczę mojego husky pijąc łychę i paląc cygaro.

No tak mieli boomersi na zachodzie. Mileniajlsi obojetnie gdzie sa na swiecie maja kredyty, gownoprace i ciagle wpajane "nie zapier**alasz wystarczajaco duzo"
  • Odpowiedz
@Pepe_Roni: W sumie, to nie taka zła perspektywa.. Wlasnie z tym kumplem nie raz gadalismy, ze jak sie w------y na nasza robote to rzucimy wszystko i zostaniemy drwalami na polnocy Kanady ( ͡° ͜ʖ ͡°) brzmi rownie kuszace jak zyc z niedzwiedziami
  • Odpowiedz
@MassFett: Mój stary (pracując jako kierowca na krajówce) zbudował dom w wieku 32 lat mając 4 dzieci. Nie wierzę żebym osiągnął tyle co on chociaż niby jestem inżynierem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz