Aktywne Wpisy

picasssss1 +843
Firma w ramach optymalizacji finansów wycofała w tym roku karty urodzinowe dla pracowników, takie drobne 200pln które funkcjonowały od 10+ lat, jednocześnie pochwaliła się sponsoringiem drużyny milionerów którzy biegają i kopią piłkę. To są te detale ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pracbaza #januszex #januszebiznesu
#pracbaza #januszex #januszebiznesu

tomwick55 +19
Przekaz kibiców Legii Warszawa do piłkarzy po meczu w Gdyni, który był 11 spotkaniem z rzędu bez zwycięstwa
#legia #mecz #ekstraklasa #pilkanozna #kibice
#legia #mecz #ekstraklasa #pilkanozna #kibice

Hej, mam problem z excelem. Jak przeciągnąć datę aby wypełnić komórki kolejnymi dniami? zapisuje 01.07.2019 i jak przeciągam zmienia mi się rok a nie dzień, czyli 01.07.2020..... Pozdrawiam
Potem 3.07 i przeciągnij powinno chyba zadziałać
01.07.2019
02.07.2019
03.07.2019
Najprościej będzie, jak w komórce niżej dasz =A2+1 (zakładając, że w A2 masz tą datę 01.07.2019) i dopiero potem przeciągnąć.
Jeśli Ci się dalej rozjeżdża to ustaw odpowiednie formatowanie komórki.
A jak to nie pomaga to polecam cofnąć się do gimnazjum.
@Sckb: no i po co od razu tak złośliwie wyjeżdżasz z wracaniem do gimnazjum?
To, że u ciebie to działa, to
Formatowanie nie ma tu nic do rzeczy... Sprawdź sobie! Niezależnie jaki ma typ daty w formatowaniu to jakkolwiek nie wpisze to i tak mu przeformatuje na taki, jaki ma ustawiony!
A jeżeli myślisz, że ma inny typ w formatowaniu to też jesteś w błędzie.
I powiem Ci więcej, przed chwilą sprawdziłem w O365, Google Doc i w Libre...
źródło: comment_vtFpPXQOMai5fWAOOR03FqVSdzFt3odd.gif
PobierzZaskoczona?
źródło: comment_ZC5ANREQMxqrzRJByDvhVk50ECwJvbtD.gif
PobierzA jeżeli Excel no to masz takie ustawienia, żeby poprawiał, ale zrozum też, że nie każdy takie ma i najwyraźniej u OPa (jak i u mnie i u wielu innych) tak się nie poprawia. Skoro ma problem taki, jaki opisuje, to chyba jest to łatwe do wywnioskowania.
I tak, jest to excel z pakietu O365. Na 2016/2013 też Ci to pokazać? No własnie.
Serio, nie rozumiem, dlaczego nie wszyscy umieją pojąć, że ktoś może mieć inaczej niż oni. I zamiast dojść do źródła problemu i pomóc to wolą być po prostu zbędnie złośliwi.
tu masz libre. Akurat on zachowuje format daty.
A tu masz google doc. Też zachowuje format daty.
¯\_(ツ)_/¯
A w drugim i trzecim filmiku nic ci nie zmieniło, więc