Wpis z mikrobloga

• 502
@tomwick55: No i dlatego z całej siły będę trzymał kciuki, żeby polecieli z tej ligi - wszystkim lepiej się będzie żyło z legiunią w pierwszej (albo i nawet czwartej) lidze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@tomwick55: przydala by sie lekcja pokory dla tych kibicow jak i piłkarzy. Taka Wisla czy widzew byli potentatami, spadali a mimo to stadiony mieli i mają wypelnione, na trybunach dobra atmosfera. A w przypadku legii gdy zespol walczy o utrzymanie to robi sie patologia i wyzwiska
  • Odpowiedz
@tomwick55: a ci piłkarze dorosłe chłopy mające rodziny stoją jak osły i słuchają tych troglodytów, w dupie bym miał takich kibiców, obróciłbym się na pięcie i poszedł do szatni, kopacze dają sobie wejść na głowę, żony by im ruchali i też by tak stali i patrzyli jak te cioty
  • Odpowiedz
@tomwick55: Szczerze, to wolałbym czilować b---ę w Zagłębiu za niezły hajs, niż się stresować w Legii za większy hajs xD. Ale ja jestem tylko wykopkiem, więc guzik się znam.
  • Odpowiedz
@Kuba__: ja dodam od siebe, że po takim festiwalu bluzgów chyba zerwałbym umowę i po prostu spierdzielił z klubu - to jest banda dzbanów po których 1. nie wiadomo czego się spodziewać, 2. nie chciałbym grac dla takich ludzi ....
  • Odpowiedz
@WolnyBLN: No to tym bardziej nie ma o czym gadać. Ambicje ambicjami, ale jeżeli stado agresywnego nasterydowanego bydła bezpośrednio grozi, że ich z-----e, to każdy piłkarz który ma jeszcze jakiś instynkt przetrwania (polski piłkarz, bo zagraniczniaki i tak nie rozumieją co te bydło szczeka), s-------a z klubu następnego dnia. To nie jest normalne, i nie powinno się tego tolerować. Powinno się stawiać takie bydło pod mur przed plutonem egzekucyjnym jeżeli
  • Odpowiedz