Wpis z mikrobloga

#ps4
Tak jak obiecałem, tak wrzucam. Po 14 miesiącach mordęgi i krzyża niesionego na mój profil na pełnej wjeżdża najtrudniejsza i najdłuższa wypracowana plata XD Trakmania turbo, Ubisoft Ty k---o.

Gra całkowicie nie dla mnie, nie lubię wyścigów a kolega mnie namówił żebym se odpalił bo jest chillout i jak mam pół godziny wolne to se p-------e traskę jedną i drugą. Skończyło się na siedzeniu po 20 godzin na jednej trasie i nie wiem, nawet jak skończyłem tą grę po 650 godzinach to dalej nie czuję żebym miał skilla i to coś tylko jadę i myślę czy przyfarci mi się na kolejnym zakręcie przejechać na pełnej czy znowu s-------ę i nacisnę O po raz 1092380192.

Gry nie polecam nikomu, tylko łeb sobie zagotujecie, złote czasy kręcone jak liczniki w dieslach z niemiec. Grę w---------m z dysku i nie chcę na oczy więcej tego widzieć, wracam do Minecrafta z resztą widać:

https://psnprofiles.com/BrozYn88
Brozyn - #ps4
Tak jak obiecałem, tak wrzucam. Po 14 miesiącach mordęgi i krzyża nies...

źródło: comment_tgXHeve1qzGp49fDA2DqZ3Ddx6NEF2cO.jpg

Pobierz
  • 56
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

bo go gul wewnętrzny będzie cisnął.

@robvan: bierzesz pod uwagę to że niektórych nie ciśnie żaden gul tylko zwyczajnie nie widzą sensu w stracie na to czasu? Stąd te pytania po co to. Widzisz kolega zmarnował 650h ze swojego życia po to by grać w grę której nawet nie lubi tylko po to żeby zobaczyć platynowy pucharek. Bezsens totalny.
  • Odpowiedz
  • 1
@Shatter każdy robi to co chce. Jeden robi z zapałek 20 lat replikę statku, inny buduje zamek, a jeszcze inny lepi gipsowe królestwo. Też nie wierzę że każdy robi to z czystej przyjemności. W pewnym momencie jak coś robisz dochodzisz do momentu kiedy szkoda się cofać. Koleś jest w top 100 światowym rankingu. Więc co ci do tego co robi ze swoim czasem.
  • Odpowiedz
  • 1
@Shatter a co z ludźmi grającym w szachy albo brydża. Też poświęcają setki godzin na łupanie w karty bez sensu. Dla jakiegoś ranking o którym 99,99% ludzi nie ma pojęcia. To jest zwykła chęć rywalizacji.
  • Odpowiedz
@Brozyn: Szacun, Ja wbiłem z 60% pucharków, te w miare na luzie do osiągnięcia, ale nie wyobrażam sobie dobić platyny :D trudność chyba jednakowa z gran turismo sport.
Byłem chyba top90 w PL i top20 w mazowieckim
  • Odpowiedz
@Brozyn: Wszedłem z ciekawości na te stronkę i oczywiście musiałem sprawdzić siebie i widzę że moje trofki nie są zaktualizowane na tej stronie od 3 lat XD orientujesz się może jaki jest powód ? Btw Gratulacje tej platynki :D
  • Odpowiedz
@Brozyn: Smutne, że aż tak się uzależniłeś od nic nieznaczących trofeów, że spędziłeś tyle godzin grając w znienawidzoną grę. Sam mam tak, że chcę wyciągnąć jak najwięcej, ale są jakieś granice.
  • Odpowiedz
@Brozyn: Oj jak szanuję :D od czasu gdy odpalili trofea na ps3 myślałem o calakowaniu każdej odpalonej gry ale wyszło jak wyszło i rzuciłem to w cholerę. Platytuje tylko te tytuły, które mi się mocno wkręcą a w pozostałe tytuły to różnie. Chociaż i tak cześć znajomych ma mnie za nołlajfa bo jak można poświęcić ok 300h na wbicie platyny w RDR2 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz