Aktywne Wpisy

BlackpillMonster +340
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

źródło: temp_file5831120007970139538
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: temp_file5831120007970139538
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Tak jak obiecałem, tak wrzucam. Po 14 miesiącach mordęgi i krzyża niesionego na mój profil na pełnej wjeżdża najtrudniejsza i najdłuższa wypracowana plata XD Trakmania turbo, Ubisoft Ty k---o.
Gra całkowicie nie dla mnie, nie lubię wyścigów a kolega mnie namówił żebym se odpalił bo jest chillout i jak mam pół godziny wolne to se p-------e traskę jedną i drugą. Skończyło się na siedzeniu po 20 godzin na jednej trasie i nie wiem, nawet jak skończyłem tą grę po 650 godzinach to dalej nie czuję żebym miał skilla i to coś tylko jadę i myślę czy przyfarci mi się na kolejnym zakręcie przejechać na pełnej czy znowu s-------ę i nacisnę O po raz 1092380192.
Gry nie polecam nikomu, tylko łeb sobie zagotujecie, złote czasy kręcone jak liczniki w dieslach z niemiec. Grę w---------m z dysku i nie chcę na oczy więcej tego widzieć, wracam do Minecrafta z resztą widać:
https://psnprofiles.com/BrozYn88
źródło: comment_tgXHeve1qzGp49fDA2DqZ3Ddx6NEF2cO.jpg
Pobierz@robvan: bierzesz pod uwagę to że niektórych nie ciśnie żaden gul tylko zwyczajnie nie widzą sensu w stracie na to czasu? Stąd te pytania po co to. Widzisz kolega zmarnował 650h ze swojego życia po to by grać w grę której nawet nie lubi tylko po to żeby zobaczyć platynowy pucharek. Bezsens totalny.
Czyli robisz #rozdajo? (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Komentarz usunięty przez autora
Byłem chyba top90 w PL i top20 w mazowieckim
@Shatter: walka na śmierć i argumenty pod tagiem #mecz również XDD
Niech sobie każdy robi co chce, ja p------e