Wpis z mikrobloga

#ps4
Tak jak obiecałem, tak wrzucam. Po 14 miesiącach mordęgi i krzyża niesionego na mój profil na pełnej wjeżdża najtrudniejsza i najdłuższa wypracowana plata XD Trakmania turbo, Ubisoft Ty #!$%@?.

Gra całkowicie nie dla mnie, nie lubię wyścigów a kolega mnie namówił żebym se odpalił bo jest chillout i jak mam pół godziny wolne to se #!$%@? traskę jedną i drugą. Skończyło się na siedzeniu po 20 godzin na jednej trasie i nie wiem, nawet jak skończyłem tą grę po 650 godzinach to dalej nie czuję żebym miał skilla i to coś tylko jadę i myślę czy przyfarci mi się na kolejnym zakręcie przejechać na pełnej czy znowu #!$%@?ę i nacisnę O po raz 1092380192.

Gry nie polecam nikomu, tylko łeb sobie zagotujecie, złote czasy kręcone jak liczniki w dieslach z niemiec. Grę #!$%@? z dysku i nie chcę na oczy więcej tego widzieć, wracam do Minecrafta z resztą widać:

https://psnprofiles.com/BrozYn88
Pobierz Brozyn - #ps4
Tak jak obiecałem, tak wrzucam. Po 14 miesiącach mordęgi i krzyża nies...
źródło: comment_tgXHeve1qzGp49fDA2DqZ3Ddx6NEF2cO.jpg
  • 56
tylko uważam, że to popada pod zaburzenia albo inne obsesje xD

@Shatter: bo typ sobie robił co chciał przez 650 godzin w skali 14 miesięcy?
No naprawdę zapakować w kaftan i to już! XD

Pewnie większość osób z tego wątku więcej czasu M A R N U J E oglądając seriale, przeglądając wykop czy grając w jakieś syfiaste moby czy inne batylrojale ¯\_(ツ)_/¯
@Shatter: no gram se, to moje hobby.
@camos: najcięższa skillowo to myślę że Trackmania, taki wipeout też jest ciężki ale mi się podobał i przeleciało nawet nie wiem kiedy i wpadło :) Sports Champions też no wymagał fajnie skilla ale też fun był przedni i przeleciało szybko. A reszta z najrzadszych to kwestia ustawienia się z ludźmi (GTA, FIFA albo po prostu długiego grindu (MK, To jesteś Ty) To tak
Pobierz Brozyn - @Shatter: no gram se, to moje hobby. 
@camos: najcięższa skillowo to myślę ...
źródło: comment_kr0hfbJWrwFui97aXZOGO0KYbQm3a5jG.jpg
@shichibukaii: Teraz to nie mam pojęcia. Ogrywałem grę od premiery gdzie tryb online był jeszcze bardzo ubogi. Z jednym mireczkiem farmiliśmy jedną misję chyba dobry tydzień tak po 3-4h dziennie aby szybciej expa nabić. Samodzielne wbicie do 20 poziomu było dość łatwe ale później już zaczynał się żmudny grind. Gdy grałem sam to po prostu tłukłem do znudzenia ptaki i aligatory na bagnach Saint Denis.