Wpis z mikrobloga

#ps4
Tak jak obiecałem, tak wrzucam. Po 14 miesiącach mordęgi i krzyża niesionego na mój profil na pełnej wjeżdża najtrudniejsza i najdłuższa wypracowana plata XD Trakmania turbo, Ubisoft Ty k---o.

Gra całkowicie nie dla mnie, nie lubię wyścigów a kolega mnie namówił żebym se odpalił bo jest chillout i jak mam pół godziny wolne to se p-------e traskę jedną i drugą. Skończyło się na siedzeniu po 20 godzin na jednej trasie i nie wiem, nawet jak skończyłem tą grę po 650 godzinach to dalej nie czuję żebym miał skilla i to coś tylko jadę i myślę czy przyfarci mi się na kolejnym zakręcie przejechać na pełnej czy znowu s-------ę i nacisnę O po raz 1092380192.

Gry nie polecam nikomu, tylko łeb sobie zagotujecie, złote czasy kręcone jak liczniki w dieslach z niemiec. Grę w---------m z dysku i nie chcę na oczy więcej tego widzieć, wracam do Minecrafta z resztą widać:

https://psnprofiles.com/BrozYn88
Brozyn - #ps4
Tak jak obiecałem, tak wrzucam. Po 14 miesiącach mordęgi i krzyża nies...

źródło: comment_tgXHeve1qzGp49fDA2DqZ3Ddx6NEF2cO.jpg

Pobierz
  • 56
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@juma777 nie no spoko. Ale zaraz jakiś Janusz z wąsem co ma 8 trofek i wszyskie w Fifę wyskoczy z takim pytaniem bo go gul wewnętrzny będzie cisnął.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@Brozyn: Co do tego skilla to jest właśnie p------e. Parę podobnych trofek (typu na czas, zrobić coś w danym momencie itp) udało mi się zrobić w kilku grach tylko dlatego, że miałem farta. Nawet ci goście od platyn w Super Meat Boyu zrobili to na zasadzie pamięci mięśniowej ale czy to skill? Wątpię.
  • Odpowiedz