Aktywne Wpisy

Hellicon +140
Wy rozumiecie to, że naszym krajem rządzi człowiek, którego żona zostawiła, puściła się z innym, a on jej wybaczył? Następnie napisała książkę o sobie, w której tlumaczy dlaczego to dała mu drugą szansę i jak to bez niej nic by nie osiągnął. To jest wzór małżeństwa w tym kraju wg TVN.
#logikarozowychpaskow #pieklomezczyzn #matriarchat #cuckold
#logikarozowychpaskow #pieklomezczyzn #matriarchat #cuckold
źródło: scaled_1000026734
Pobierz
nie_umiem_inwestowac +371
źródło: 1000005736
Pobierz

Tak jak obiecałem, tak wrzucam. Po 14 miesiącach mordęgi i krzyża niesionego na mój profil na pełnej wjeżdża najtrudniejsza i najdłuższa wypracowana plata XD Trakmania turbo, Ubisoft Ty k---o.
Gra całkowicie nie dla mnie, nie lubię wyścigów a kolega mnie namówił żebym se odpalił bo jest chillout i jak mam pół godziny wolne to se p-------e traskę jedną i drugą. Skończyło się na siedzeniu po 20 godzin na jednej trasie i nie wiem, nawet jak skończyłem tą grę po 650 godzinach to dalej nie czuję żebym miał skilla i to coś tylko jadę i myślę czy przyfarci mi się na kolejnym zakręcie przejechać na pełnej czy znowu s-------ę i nacisnę O po raz 1092380192.
Gry nie polecam nikomu, tylko łeb sobie zagotujecie, złote czasy kręcone jak liczniki w dieslach z niemiec. Grę w---------m z dysku i nie chcę na oczy więcej tego widzieć, wracam do Minecrafta z resztą widać:
https://psnprofiles.com/BrozYn88
źródło: comment_tgXHeve1qzGp49fDA2DqZ3Ddx6NEF2cO.jpg
Pobierzźródło: comment_3q2bcyvnHVnl7SnaXPGaDqao1dSMcyBW.jpg
Pobierz@Brozyn: boję się pomyśleć ile grasz w gry które lubisz xd