Wpis z mikrobloga

I dodatkowo argumentum ad wiekum xD

@kezioezio: Przykro mi, ale tak działa biologia. Z wiekiem rozwija się mózg, z wiekiem zmienia się ogląd na wiele spraw. Nie piszę tu przecież o inteligencji, mądrości itp. To jest najczęściej od wieku niezależne, ale podejście do posiadania potomstwa z wiekiem zmienia się drastycznie.
  • Odpowiedz
Ale dzieci są paskudne ( ͡° ʖ̯ ͡°)

@RatedR: Znaczy większość są brzydale, zawsze kisnę z rodzinki jak jedziemy do kuzyna i wszyscy się zachwycają młodym, a ja wewnętrznie mówię, że to niezły Poroniec, ale przecież nie powiem im to w twarz, bo miałbym zakaz zbliżania się xD Ale bywają wyjątki, dzieciaki fotogeniczne, ale to rzadkość.
  • Odpowiedz
@laaalaaa: Kurła ale chciałbym umrzeć i żyć od nowa tak do 16 roku życia najlepiej w bogatszej rodzince.
Nastepnie cyk śmierć we śnie i powtarzać :D Ta beztroska była zajebista, ludzie byli zajebiści i dziewczyny też!
  • Odpowiedz
@laaalaaa: Wczoraj mi się śniło, że jak będę starszy to będę musiał do pracy chodzić, brak czasu, zmartwienia i takie tam. Nagle poczułem mega ulgę bo na całe szczęście jestem w pierwszej klasie ogólniaka, więc mam jeszcze sporo czasu i wszystko przede mną.

Nagle zonk bo nie chodziłem do ogólniaka tylko do techbazy, więc się obudziłem... 10 lat starszy ()
  • Odpowiedz
@METEOrobot: jednego dnia bez handlu w tygodniu nie możecie wytrzymać a co dopiero gdyby 62 dni było wszystko pozamykane. Łącznie ze szpitalami, strażą, koleją, komunikacją miejską itp itd :-) skoro każdy to każdy, a nie tylko biurowe 7:35 ;-)
  • Odpowiedz