Aktywne Wpisy
mwmichal +440
Ten kraj to psychiatryk, wchodzę zobaczyć skrót na YouTube i komentarze zasrane tym jakie to szczęście, że Niemiec przegrał i, że co teraz zrobi Tusk i Onet. Ja rozumiem pośmieszkować ale nie prowadzić dyskusje o tym, że niby Tusk będzie chodził na czarno ubrany i, że jest (ostrożnie!) wściekły. Prawaki nawet meczu nie potrafią zobaczyć bez wbicia tam polityki
#mecz
#mecz

trzynastka +244
Czołem,
Sprawdziłem, ile powinien wynosić pierwszy próg podatkowy, gdyby od 2009 roku był waloryzowany tak jak płaca minimalna.
Dlaczego od 2009 roku? Bo wtedy wprowadzono skalę podatkową najbardziej podobną do obecnej: pierwszy próg i potem 32% od nadwyżki.
TL;DR:
Sprawdziłem, ile powinien wynosić pierwszy próg podatkowy, gdyby od 2009 roku był waloryzowany tak jak płaca minimalna.
Dlaczego od 2009 roku? Bo wtedy wprowadzono skalę podatkową najbardziej podobną do obecnej: pierwszy próg i potem 32% od nadwyżki.
TL;DR:

Android, Java, Kotlin, JavaScript, C#, Python, a może C++? iOS? Azure, Git, Kanban, Angular, React, język angielski..
Cześć.
Jeśli zawodowo spełniasz się w Android z Javą lub Kotlinem a do tego znasz co najmniej jednego z trzech zacnych króli: giętkim Pythonem, szorstkim C# lub skrytym JSem, to zapraszam do rozmowy!
Oferta kierowana jest do osób zainteresowanych spędzaniem swojego czasu w malowniczej Łodzi, z której wszędzie jest blisko na weekendowe wypady.
Za stawkę 500-800 zł netto/dzień będziecie w stanie uraczyć się najlepszą pizzą w mieście oraz piwem z górnej półki.
Branża automotive nie będzie miała przed Wami tajemnic, to również dobry sposób na przygotowanie się do podróży własnym środkiem komunikacji w prywatnym czasie.
Nie będziesz musiał się również stresować ciągłymi zmianami, bo projekt jest stabilny i intensywny jak...(wstaw swoje preferencje w komentarzu).
Jeżeli męczą Cię długie rozmowy z rekruterami, wieloetapowe procesy z których nic nie wynika, to świetnie, bo mnie też!
Pierwszym etapem po weryfikacji CV jest rozmowa telefoniczna ze mną, później są maksymalnie dwa etapy - rozmowa ze światowej sławy Panem Kierownikiem oraz sprawdzenie wiedzy technicznej, abyś miał poczucie, że ktoś Ci dorównuje poziomem wiedzy.
Nie znasz powyższych, ale znasz C++ albo iOS? Nie martw się, dla Ciebie oferta jest również aktualna!
P.S. Sorry, poniosło mnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Ludzie piszą z nudów różne rzeczy, ale twoja kultura osobista a raczej
Bardziej miało to miec wydźwięk, że spełnia się pracując z Android, a nie że w konkretnej firmie, bo to zawsze można zmienić :D
@Deska_o0: Wymień jeden produkt Kotlin, który zaczyna się na literę T a kończy na O. Dobrze, że sprecyzowałeś. Ten nawias wiele zmienia. Możesz napisać tutaj ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_uU9tc9AYLfX1vLct7J4J8DGvGFos9A0p.jpg
PobierzFajnie, że nas na polibudzie szkolą tylko w czystym C xD
Zawsze możesz się uczyć sam!