Aktywne Wpisy

dahlem +642
#konowalposting #lekarz100k
bez kitu, byłem z psem u weta - zapalenie spojówek, myślę easy - jakieś kropelki i elo.
natomiast pani weterynarz:
- sprawdziła czy nie ma ciała obcego w oku
- sprawdziła czy nie ma rys na rogówce
- zajrzała do ucha czy tam nie ma stanu zapalnego
bez kitu, byłem z psem u weta - zapalenie spojówek, myślę easy - jakieś kropelki i elo.
natomiast pani weterynarz:
- sprawdziła czy nie ma ciała obcego w oku
- sprawdziła czy nie ma rys na rogówce
- zajrzała do ucha czy tam nie ma stanu zapalnego

Drogomir +186
Z racji tego, że ostatnio widzę sporo wpisów z tagiem #divyzwykopem pragnę wszystkim przypomnieć, że diva to wybitna artystka, najczęściej śpiewaczka operowa, a wy po prostu chodzicie na k---y. Pozdrawiam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#muzyka #diva
#muzyka #diva

#mecz #polityka
Najlepsze że oni pewnie w większości naprawdę wierzą w to co piszą, są z tego dumni i nie zdają sobie sprawy że ulegli masowej manipulacji dla debili. Zero refleksji. A potem spotykasz ich przy urnie wyborczej ¯\(ツ)/¯
@mwmichal: To może będzie co prawda bardzo kontrowersyjna opinia dla niektórych, ale ja tych ludzi nie nazwałbym zarówno prawkami jak i lewakami, po prostu są pewne grupy ludzi które mają wyżarty mózg i mentalnie są wioskowymi głupkami na poziomie sekty. Analogicznie to samo robiła lewica na wykopie jak prezydent wszedł do szatni polski a jak im ktoś pisał, że ludzie
Jaka Ukraina? Co ty tu zaczynasz za wątki wplatać? Czy Ty widzisz, że już meczu nie potrafisz zobaczyć bez wpakowania tematu złego Niemca a tu nagle się okazuje, że Ukraina też jest w to zaangażowana?
@robert_blaszczykowski: @mwmichal Piszecie to o Polsce zapominając, że w Niemczech AFD ma szansę przejąć władzę. Każdy kraj
źródło: Zrzut ekranu 2026-06-30 083105
PobierzNa całym świecie są podteksty w czasie wydarzeń sportowych. Anglia - Argentyna. Serbia - Chorwacja, Turcja - Grecja, Chile - Peru, Japonia - Chiny, Indie - Pakistan, Algieria - Maroko.
Gwarantuje Ci w tych Państwach zawsze znajdą się ludzie, którzy po niepowodzeniu drugiej wymienionej drużyny zaśmiecą Internet takimi wpisami i