Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@vurial: no to swojego czasu (2 lata temu) próbowałem swoich sił z PrestaShop i próg wejścia oraz czas do postawienia działającego tworu był dość krótki, aczkolwiek bez żadnego zaplecza wiedzy praktycznej odnośnie programowania żeby zrobić coś ciekawszego to bym się nie pchał, chyba że dużo $$$ masz. Jest free to use, ale ich model biznesowy opiera się na sprzedawaniu wtyczek i innych. Wtedy nabiera ten twór sensu.
  • Odpowiedz
@vurial: Hmm... a dlaczego wskazałeś właśnie te rozwiązania? Jeżeli SaaS to dlaczego np. nie IdoSell Shop?

W mojej opinii wybierając oprogramowanie sklepowe powinieneś zadać sobie kilka pytań, które pozwolą Ci lepiej dobrać rozwiązanie pod siebie. Pytania mogą wyglądać następująco:

- W jakim modelu sprzedaży ma działać sklep? B2B, B2C czy może oba?
- Czy sprzedaż będzie odbywała się tylko w Polsce czy
  • Odpowiedz
@Zlyniedobry: tylko nie bo Idosell shop to sklep-krzak z zamkniętym kodem i niepełnosprawnymi programistami :) Tak w ogóle to może załóżcie konto firma na wykopie skoro już się tu reklamujecie z tym swoim badziewiem hm?
  • Odpowiedz
@Faithh: Nigdy nikomu na Wykopie nie poleciłem zakupu produktów IAI SA (polecałem za to inne) więc nie mam zielonego pojęcia do czego zmierzasz Jeżeli nie wierzysz w prawdziwość moich słów to możesz to sprawdzić w archiwum moich postów. Jestem tu prywatnie więc daj mi żyć mordeczko.
  • Odpowiedz