Aktywne Wpisy
nilfhell +54

pepepanpatryk +69
Powiedzcie mi coś się robi z takimi ludźmi - potrzebuję skrzynie, patrzę stoi jakas, na niej telefon i woda, pytam gościa czy używa bo potrzebuje a ten że do następnego ćwiczenia potrzebuje. Okej myślałem, że zaraz będzie używał. Przeszukałem siłownię i znalazłem coś innego. Skończyłem swoją serie z 15 min a ten kretyn nawet tego ruszył. Skąd się biorą tacy kretyni? Strasznie mnie takie coś w-----a, tak samo ludzie co zajmą 3

źródło: comment_25IbOY827i3gieu2Ch04cVBg62e4rhoL.jpg
PobierzW przypadku kiedy kończysz studia I stopnia (licencjackie, inżynierskie) zachowujesz status studenta do 30 marca lub 31 października i wtedy jak najbardziej masz prawo posługiwać się legitymacją.
@MG78: ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Ld93: co jest bezprawną praktyką, ale w tym kartonowym państwie uczelnie robią co chcą.
Chciałem z UwB odebrać swoje dokumenty to mi powiedzieli, że bez obiegówki nie wydadzą i nic im pan nie zrobisz, chociaż dokumenty są Twoje i teoretycznie nie mogą ci odmówić. Beton że szok. Dorosły człowiek a miałbym z jakąś obiegówką biegać po pięciu wydziałach. Jak czegoś nie oddałem
-"Co Pani z nią zrobiła?!"
-"Zgubiłam przy przeprowadzce" - stwierdziłam spokojnie wzruszając ramionami. Po tym stanowczo kazała mi na jakiejś randomowej kartce papieru napisać oświadczenie, że rzeczywiście zgubiłam. Ja nie wiem co je tak dziwi, mało kto oddaje legitymację.
Samo z resztą oddawanie jest debilizmem, człowiekowi po studiach jak nigdy przydałyby