Aktywne Wpisy

Bryk +140
Dzięki użytkownikowi @adrninistrator, który zmotywował mnie do napisania podsumowania pracy naszego „orła z Ukrainy” #konfitura z polskim dowodem, chciałbym przedstawić, dlaczego według mnie jego działalność „dla społeczeństwa” (oczywiście nie tylko i wyłącznie dla pieniędzy, bo uznał, że #samochodoza zarabia na tym pieniądze i robi wyświetlenia, więc on też będzie) to czyste sku*wysyństwo.
Jestem przeciwny sytuacjom, gdy ktoś parkuje samochód na zakazie, gdy obok jest np. parking płatny.
Jestem przeciwny sytuacjom, gdy ktoś parkuje samochód na zakazie, gdy obok jest np. parking płatny.
źródło: image
Pobierz
roman_erotoman +576
LOL na Republice znajdujący się w Budapeszcie redaktor zaczepił randomowych przechodniów i się go pyta "do you speak some Polish" (wtf btw) na to młody odpowiada "bóbr k---a"
xD
#wegry
xD
#wegry

#silownia #mirkokoksy #mikrokoksy
Komentarz usunięty przez moderatora
Arnold Schwarzenegger ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
1. Jeśli powie „tak”- to odpowiadasz „to porobimy razem” i każdy ma swoją kolej
2. Jeśli powie „nie” to nic nie odpowiadasz tylko robisz swoje.
13 lat stażu na siłowni here ;)
@Nadia_ też do obslugi, widzisz pusta maszyne ćwiczysz, jak gościu sobie obstawia 3 maszyny to niech posadzi 3 ręczniki, wtedy to będzie głupio wyglądało bo będzie widać z góry, że jest debilem.
@pepepanpatryk: ale przecież on tylko na chwileczkę. Podobnie jak z rozjezdaniem trawników, poganianem innych na ulicach i wyrzucaniem śmieci pod siebie. To pewnie przez ich niską samoocenę i próbę dowartościowania się na każdym kroku kosztem innym. Ewentualnie po prostu głupota ¯\(ツ)/¯
@Nadia_: imo wyjście do kibla do nie jest usprawiedliwinie. Bo jaki jest sens blokować stanowisko jak się jest w toalecie. Odlać czy wysrać się można pomiędzy ćwiczeniami a nie w trakcie
Zasada jest taka: robisz na czymś, to należy do Ciebie na czas ćwiczeń.
Ostatnio dostałem pytanie czy możemy robić na zmianę tymi samymi hantlami. Może jeszcze ręczniczek po pryszniczkiem mam mu k pożyczyć?! Poczekać nie łaską, odłożyłem na ziemię między seriami.