Aktywne Wpisy
exori_vis +281
Gadałem wczoraj ze znajomym na piwie i zrobili u niego hybrydę w pracy 3 dni z biura 2 zdalnie.
I opowiedział mi że 3 Sprint już nie dowieziony xD A jak przychodzą do biura to sobie robią plażę. Manager chciał by przychodzili to przychodzą, ale wygląda to tak, że o 9 idą zespołem na kawę, potem o 10 mają calla na słuchawkach, po callu idą znowu na kawę, potem o 12 na
I opowiedział mi że 3 Sprint już nie dowieziony xD A jak przychodzą do biura to sobie robią plażę. Manager chciał by przychodzili to przychodzą, ale wygląda to tak, że o 9 idą zespołem na kawę, potem o 10 mają calla na słuchawkach, po callu idą znowu na kawę, potem o 12 na

perkaman +274

#ekonomia #bekazpisu #heheszki #neuropa #4konserwy #pieniadze #gospodarka #szwecja #pkb #polityka
http://matematykafinansowa.pl/realna-wartosc-pieniadza/
załamujesz mnie typie.
Kolejny neuropek nie potrafiący czytać xd
@biesy: Przecież to ty się tutaj kompromitujesz prymitywny partyjny trollu. Twoja wiedza ekonomiczna jest zerowa. Dupa cie piecze że mamy najwyższy wzrost gospodarczy w Europie i stąd ten wpis.
@Thorkill: o stary, jako znany pisowski troll powtarzający partyjny przekaz dnia, masz tupet pisać do kogoś że jest "prymitywnym partyjnym trollem" xD.
@Thorkill: jakiś argument, czy tylko tak sobie piszesz, prymitywny, partyjny trollu?
@Thorkill: Twój wpis jest stąd, że piecze cię
@biesy: Mój jest komentarz, wpis jest twój. Weż się nie kompromituj.
Największy wzrost gospodarczy Polski w Europie w tym momencie jest faktem. Tak samo faktem jest to co pisał wyżej kol Draki, że nominalnie i procentowo rośniemy od paru lat szybciej niż Szwecja i ich doganiamy w ten sposób. Więc dupa cie piecze i to wyraźnie widać partyjny pionku.
@Thorkill: No i co z tego, pisowski proapagandzisto?
W latach 2008-2011 Polska miała największy skumulowany wzrost gospodarczy w Europie. I jest to fakt.
Co więcej u nas wyniósł on 15,8%, drugi kraj na liście (Słowacja) miała wynik 8%. Zdeklasowaliśmy wtedy Europę. I Co? I tak narzekałeś, pisowski trollu.
Podziękujesz za to Panu Tuskowi?
Czy będziesz dalej te swoje tępe teksty
Ze ty jesteś nieudacznikiem i zamiast budować wzrost polskiego PKB i cieszyć się rozwojem ciągniesz w dół to tylko i wyłącznie twoja wina a nie wszystkich dookoła.
@Thorkill: faktem, mój drogi, jest to, że jesteśmy o ponad 3,5 raza biedniejsi od Szwedów. Więc se swoje gonienie w dupę, za przeproszeniem, wsadź. I - wzorem swoich mocodawców - podawaj liczby mające
@Grubsztyk: ja tylko zapytam, ile lat w Japonii jest wolny rynek, a ile w Polsce? Ja tylko zapytam, ile lat w Niemczech jest wolny rynek, a ile w Polsce?
Ile jeszcze będziesz zwalał winę na "hurr durr byliśmy ofiarą wojny"?
Poza tym @Thorkill,
@biesy: A co to ma za znaczenie w kontekście tego twojego wpisu? Szydło napisała prawdę a ty tu wklejasz jakieś wysrywy trolli z twittera i się z tego "śmiejesz". A ja się z ciebie śmieje partyjny pionku bo widzę jak cie dupa piecze.
A teraz wracaj do swojej propagandowej roboty.
@Thorkill: A czy ja choć raz wspomniałem gdzieś, że ona napisała nieprawdę? Śmieję się z tego, że PKB nie jest ŻADNYM realnym wyznacznikiem zamożności Polaków (w przeciwieństwie do PKB per capita); zestawianie więc tego ze Szwecją jest po prostu głupie, albo jest tanią
@Dajkoo: o co chodzi, przecież mamy ponad 5-krotnie wyższe miejsce.
( ͡~ ͜ʖ ͡°)