Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 84
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jmuhha: To co opisales akurat nie istnialo nigdy poza filmami, ale istnieje Szwajcaria gdzie jest podobnie jak to opisales, moze oprocz tej pizzy i hamburgerow
  • Odpowiedz
@jmuhha: zawsze chcialem byc ranczerem w teksasie takim wiecie spoko ziomkiem w kapeluszu slomainym i w skarpetach bez palcow (bo sie oderwaly a nie chce sie cerowac) no i tak ogolnie staje na ganku i patrze na swoje pole pelne kukurydzy i bawoly z----------a po polu i mowie AJLBIRAJTBAK HONEJ i wtedy wsiadam do swojego dżipa i jade pod zbiornik wodny zeby cos tam naprawic bo stary dżon dostal czkawki
  • Odpowiedz
@jmuhha: Dorabiasz na rowerze rozrzucając rano gazety dla sąsiadów. Na przeciwko Peggy Sue przymierza wieczorem nowy stanik, podglądasz ją swoim nowym teleskopem który dostałeś na urodziny.
  • Odpowiedz
@jmuhha: w sumie zajebiscie byłoby urodzić się w USA, ale czy było u nas tak źle jestem rocznik '92 to co pamietam czyli od czasów gimbazy do techbazy wyglądało też spoko podjeżdża po Ciebie wypasiony autosan, szkoła, po szkole wracasz szybki obiad i odpalasz MuOnline n---------c 8h na spocie moby miedzy czasie książka na myszke co by "poafczyć" i wyjść na boisko pograć w piłe. Ja jebe no cofnoł bym
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@jmuhha: stary, ja żyję nadzieją że reinkarnacja/życie pozagrobowe istnieje i zostanę nagrodzony tym że jestem dobrym człowiekiem kolejnym, wspaniałym życiem ;)
  • Odpowiedz
a potem giniesz w szkolnej strzelaninie #takaprawda

@janusz_pol: predzej zginiesz w wypadku drogowym na jakims zadupiu, bo Janusz w zdezelowanym szrocie pospawanym z 2 samochodow uwaza ze na gownianej jakosci drogach ograniczenia to sugestie.

Albo na raka z powodu gownianej wykrywalnosci tego typu rzeczy w Polsce.

#takprawda
  • Odpowiedz
  • 1
@jmuhha Troche masz racji ale wszystko kupione na raty i nawet jak dom splacisz to dalej nie jest twoj dom. Placisz ogromne podatki (zalezy jaki stan). W usa wszyscy żyją na kredytach.

Moj znajomy kupil jakis czas temu #ps4 na raty 400$. Ja bylem w ogromnym szoku ze nie bylo go stac gotowka zaplacic za ps4. Mam to w dupie ale tak wlasnie zyja amerykanie a długi ptzechodza później
  • Odpowiedz
@jmuhha: tylko ta sielanka ma swoją cenę ( jak wszystko zresztą w życiu ), KREDYT oraz Przeprowadzka, nie fajnie zmieniać stan co kilka lat, ogólnie takie domy to w większości na kredyt.
  • Odpowiedz
@FrasierCrane: To akurat lepsze zakonczenie xD Mozesz tez sluzyc w woju, kilku kolegow ginie na twoich oczach. Kilka razy ocierasz sie o smierc, wracasz do kraju z PTSD, okazuje sie, że twoja dziewczyna/zona ma kogos innego, lądujesz na ulicy i konczysz jak duza czesc weteranow wojennych w USA.
  • Odpowiedz