Aktywne Wpisy
dawig123 +6
Nie popieram działań Rosji ale słowa papieża o negocjacjach z Putinem dały mi do myślenia i mam do was pytanie, po cholerę my poszerzamy Nato, skoro Putin wprost powiedział, że ekspansja nato zakończy się wojną? My chcemy komuś na złość zrobić, czy cieszycie się z tego, że zgnijecie w okopach? Powinniśmy dążyć do utalenia rozejmu, który pozwoli na zostanie nato i Rosji tam gdzie te były od lat, tymczasem nasi politycy codzień

ignis84 +441
Odsuwam od siebie często myśli które sprawiają mi ból, są to myśli o sprawach na które nie mam wpływu.
Tylko one gdzieś tam siedzą i drążą mi dziurki w świadomości.
Czasem wraca do mnie ich echo i robi mi się wtedy strasznie przykro.
W 2019 roku zaczęłam wymarzone studia, studiowałam wcześniej administrację, chciałam jeszcze pociągnąć prawo, ponieważ część przedmiotów się powielała.
Wybór kierunków był czysto pragmatyczny.
Miałam świadomość, że z moją chorobą
Tylko one gdzieś tam siedzą i drążą mi dziurki w świadomości.
Czasem wraca do mnie ich echo i robi mi się wtedy strasznie przykro.
W 2019 roku zaczęłam wymarzone studia, studiowałam wcześniej administrację, chciałam jeszcze pociągnąć prawo, ponieważ część przedmiotów się powielała.
Wybór kierunków był czysto pragmatyczny.
Miałam świadomość, że z moją chorobą
źródło: 2024-03-10-10-44-35-998 (1)
Pobierz

Witam wszystkich!
Od kilku miesięcy uczę się JS i wszystkiego co związane z frontendem( w między czasie trochę Pythona). Pracuję w firmie, gdzie zajmuję się wystawianiem aukcji etc. 10h dziennie, zostaje mi na naukę średnio ok. 1h (trochę mało).
Myślę, aby zmienić pracę na standard 8h. Zdaję sobie sprawę, że jeszcze za mało potrafię na juniora, ale chciałbym się załapać w jakiś sposób do branży it. Teraz pytanie do Was, ciężko jest się dostać na 1 linię wsparcia/testera?Jak jest z ilością kandytatów na te stanowiska? Czy odnośnie testera dobrze by było iść na jakiś kurs(zrobić certyfikat)? Muszę wybrać jakąś pracę po 8 h dziennie,abym mógł przeznaczyć więcej godzin na naukę i nie wiem w którym kierunku iść. Jeśli chodzi o mnie to angielski na poziomie b2(dobrze się dogaduję),excel na poziomie makr, długi czas pracowałem jako obsługa klienta oraz sprzedaż w handlu zagranicznym.
@kabdul: Już nie ma takiego zapotrzebowania na programistów, rynek się przesyca. I tak, o pracę juniora mają najłatwiej Ci kórzy kodowali już gówniarza a nie ludzie którzy próbują się uczyć godzinę dziennie bo
Komentarz usunięty przez autora
@Scaab: sprawdź sobie który kierunek studiów od kilku lat jest najczęściej wybierany
szok i niedowierzanie, miliony pytań bez odpowiedzi