Aktywne Wpisy

Melkovva_ +45
Poznajcie Edzia, mojego adopciaka który przyjechał do mnie dzisiaj i zajął pustkę po śmierci Zojeczki 🥹
Zupełnie inny charakterek ma 😍
#chomik #smiesznypiesek #zwierzaczki
Zupełnie inny charakterek ma 😍
#chomik #smiesznypiesek #zwierzaczki
źródło: temp_file2630835713526630717
Pobierz
markionibvb +24
#danielmagical ok
źródło: image
Pobierz

Witam wszystkich!
Od kilku miesięcy uczę się JS i wszystkiego co związane z frontendem( w między czasie trochę Pythona). Pracuję w firmie, gdzie zajmuję się wystawianiem aukcji etc. 10h dziennie, zostaje mi na naukę średnio ok. 1h (trochę mało).
Myślę, aby zmienić pracę na standard 8h. Zdaję sobie sprawę, że jeszcze za mało potrafię na juniora, ale chciałbym się załapać w jakiś sposób do branży it. Teraz pytanie do Was, ciężko jest się dostać na 1 linię wsparcia/testera?Jak jest z ilością kandytatów na te stanowiska? Czy odnośnie testera dobrze by było iść na jakiś kurs(zrobić certyfikat)? Muszę wybrać jakąś pracę po 8 h dziennie,abym mógł przeznaczyć więcej godzin na naukę i nie wiem w którym kierunku iść. Jeśli chodzi o mnie to angielski na poziomie b2(dobrze się dogaduję),excel na poziomie makr, długi czas pracowałem jako obsługa klienta oraz sprzedaż w handlu zagranicznym.
@kebab-case: myślę i wierzę, że się powiedzie, ale potrzeba na to trochę czasu
@radziox007: bez doświadczenia i wykształcenia ciężko. Certyfikat niewiele pomoże, aczkolwiek jeśli nie masz wykształcenia to dobre i to. Dużo ofert odpada, bo często wymagają wykształcenia wyższego.
w ogóle z pójściem we front się spóźniłeś bo rynek przesycony
Wiesz w takim razie w jakim języku jest większa szansa na pracę?
w jakim języku kolega szukał pracy i w jakim mieście dostał
Jeśli lubisz front to idź w to. Studenci nie studenci biorą tych co coś umieją
Komentarz usunięty przez autora
@kabdul:
Przeszukując pracuj.pl zobaczyłem, że dużo ofert jest na młodszych analityków. specjalistów ds. analiz raportowania itd, gdzie wymagają angielski, zaawansowany excel i czasami pracę z bazami co myślę, że też potrafię, tylko też ciekawe jak z
Aha, i kursy nie
@Scaab: slaby trolling