Wpis z mikrobloga

Co xd #!$%@? kretynie, co to za społeczeństwo, totalnych zjebów, jedynie co jest w stanie taki prosiak napisać to dwie litery i wrzucić zdjęcie. Nie interesuje mnie kto co napisał, to co wiadomo po takim wpisie to, że wrzucił go zjeb, a prawie 200 #!$%@? takie coś zaplusowało. Boję się o przyszłość Polski.
@Twinkle Większość prac jak i biznesów ma ustaloną kwotę na dane stanowisko. Te bardziej wymagające prace zazwyczaj mają podane widełki i rekrutacji nikt na te stanowiska nie robi przez ogłoszenia na Olx.

Gość po prostu szuka frajera który zgodzi się pracować za mniej niż zakłada i na rozmowie, po przeczytaniu CV żąda magiczne pytanie "ile chcesz zarabiać".
Te same Janusze jakoś w swoich usługach/produktach mają ceny bez głupiego pytania ile Pan chce
@BenzoesanSodu: poza tym, jak się pisze ogłoszenia jak skończony baran to później takie akcje wychodzą. #!$%@? mnie takie kretyńskie podejście: "no ty nam pokaż swoje kwalifikacje a potem my z łaski swojej zdecydujemy czy będziesz miał zaszczyt u nas pracować i ile cebulinów ci za to damy", to nie są #!$%@? lata 90'. typiara może pracuje na kasie za np. 3,5k i szuka lepiej płatnej roboty i leje sage na wszystkie
@iEarth: wynagrodzenie nie powinno być podane, co do reszty się zgadzam. Pracownik sprzedaje swój czas i kompetencje. Według was mam isc do sklepu i mówić ile mogę zapłacić za jajka? Nie, cenę podaje sprzedający. Zanim mnie zminisujecie, przeanalizujcie to -> jestem pracodawcą i podaje, ze zapłacę pracownikowi np 4k. Ten co chce zarabiać 5k nie przyjdzie na rozmowę. A co jeśli jednak by przyszedł i przekonał mnie ze warto zapłacić te