Aktywne Wpisy

SubsaharyjskaAlpaka +855
Jak to jest, że kraj taki jak Czechy z 2,5x mniejszym PKB, po prostu idzie sobie do Korei, zamawia elektrownię atomową, robią projekt i zaraz będą budować, koszt to 60 mld złotych. Tymczasem u nas wymyśla się liczby z d--y, typu 200 miliardów i czas budowy w dziesięcioleciach?
#czechy #polska #elektrowniaatomowa #atom #energetyka #energetykajadrowa
#czechy #polska #elektrowniaatomowa #atom #energetyka #energetykajadrowa

manichejskakloda +328
#rozdajo #pomagajzwykopem #zdrowie
Jestem w desperacji więc może taka forma zainteresowania moją zbiórką na zabieg ratujący moje nogi a w rezultacie życie, da jakiś efekt.
Jeśli zaplusujesz ten wpis lub napiszesz komentarz z nickiem, pod którym wpłaciłeś na
https://zrzutka.pl/gceutp
Jestem w desperacji więc może taka forma zainteresowania moją zbiórką na zabieg ratujący moje nogi a w rezultacie życie, da jakiś efekt.
Jeśli zaplusujesz ten wpis lub napiszesz komentarz z nickiem, pod którym wpłaciłeś na
https://zrzutka.pl/gceutp
źródło: temp_file7189215012250155172
Pobierz

Kurde... Jak ja bym chciała, żeby zabrali te cholerne 13 mld z 500+ i dali tym nauczycielom.
(╯︵╰,)
Ale nie, po co. Niech patusy na nas głosują, wspieramy dzietność i przywracamy godność. Szkoda, że nie tym, którzy uczciwie pracują. Im to tylko podatki podnieść, wydłużyć czas potrzebny do awansu, dowalić biurokracji i naszczuć jednych na drugich i git.
#niepopularnaopinia #500plus
Dzieciaczkom pieniążki byś zabrała?!
@mahisna
Po co nauczyciele i edukacja skoro na kartach wyborczych wystarczy postawić "kszyrzyk".
socjalistyczne chwyty nie rozwiazuja problemu. nauczyciele byc moze powinni wiecej zarabiac (choc z osobistych doswiadczen to naprawde nielicznym dalbym choc zlotowke wiecej)ale caly system edukacji przydaloby sie zrownac z ziemia, zaorac i postawic od nowa. co do 500+ dla madek, zadnej kasy do reki - ulga podatkowa. pracujesz, masz 500 zl wiecej w kieszeni. nie pracujesz, to zdychaj z glodu.
dzisiejszy brak rynku sprawia natomiast ze przez centralne planowanie z roku na rok spada poziom, a i nauczyciele nie są zadowoleni
Te patusy dostają na kredyt. Tych pieniądzu nie było już zanim hołota dostała 500+, a teraz k---a nawet Ci przeciwni zastanawiają się komu to się należy bardziej tak jak by to było k---a normalne że się wydaje pieniądze których nie ma.
socjalizm jest zły, niezależnie jakiego rynku dotyczy