Aktywne Wpisy
EpicElion +2
RadosnaKloaka +12
A żałosne dziennikarzyny w Kanaliku Zero dalej żyją "sukcesem" z Euro 2016 XDDD
Raz im wyszło, k---a dosłownie XDDD Jakiś błąd w matrixie XDDDDD
Tak naprawdę oni tam na tej imprezie mieli więcej farta niż się komukolwiek wydaje. Przykład? Szwajcaria piłkarsko ich gniotła w 1/8 finału, ale piłka po prostu im nie chciała wpaść, a karne to loteria. Mecz z Ukrainą to samo. Konoplianka i Yarmolenko gnietli ich bramkę, ale piłka nie chciała
Raz im wyszło, k---a dosłownie XDDD Jakiś błąd w matrixie XDDDDD
Tak naprawdę oni tam na tej imprezie mieli więcej farta niż się komukolwiek wydaje. Przykład? Szwajcaria piłkarsko ich gniotła w 1/8 finału, ale piłka po prostu im nie chciała wpaść, a karne to loteria. Mecz z Ukrainą to samo. Konoplianka i Yarmolenko gnietli ich bramkę, ale piłka nie chciała
Nie wiem ja lubię jak koleżanki opowiadają o swoich dzieciach. Nie czaję tej agresji.
XDDDD
Przewrażliwiona jesteś. Nie masz czasem dziecka? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja tak mam. A mąż bardzo dużo przy młodym robi - ale niestety w nocy młody tylko do mamy i koniec. A oni maja dwójkę...
Wychowywanie do 2 lat jest nudne, żmudne i ciężkie i trzeba to przyznać, ale kobiety same robią sobie problemy nosząc ciągle i za bardzo przejmując się dzieckiem. Co mądrzejszym przy drugim
https://mataja.pl/2014/07/noszenie-a-rozpieszczanie-czyli-o-wplywie-noszenia-na-mozg-twojego-dziecka/
wykopki to mentalne przegrywy, nad dzieckiem trzeba zasuwać, dlatego państwo powinno zapewniać specjalną opiekę, przy ludzkim gówniaku jest więcej do roboty niż przy zwierzęciu bo trzeba bardziej tego pilnować