Aktywne Wpisy

lubie-sernik +57

Jestem z dziewczyną na urlopie około 1-tygodniowym. Ja praca B2B, gdzie mam sporo telefonów i wiadomości, na które (przynajmniej w pewnej czesci) powinienem odpowiadać/odbierać. Dziewczyna ma z tym bardzo duży problem. Mimo, że robimy wszystkie aktywności, ktore zaplanowaliśmy to interakcja z pracą (o ktorej wcześniej informowalem) generuje, lekko ujmując, dramy wymierzone w moim kierunku.
Mirki, błagam, powiedzcie jak jest z tym u Was. Czy to ja mam jakiś niewłaściwy osąd.
#zwiazki
Mirki, błagam, powiedzcie jak jest z tym u Was. Czy to ja mam jakiś niewłaściwy osąd.
#zwiazki

2. Adwokat Paweł Kozanecki: zabił dwie kobiety. 1,5 roku więzienia, zakaz prowadzenia na 4 lata.
3. Agnieszka Z. (córka lekarzy, debtystka) zabiła trzech motocyklistów w 2021. Prawomocnie skazana na 5 lat więzienia. Na wolności, gdyż ma depresję.
#rozkmina
Ale co z pozostałymi?
Sorry, że zabiłam ci męża, ale nie z-----------m 200 i byłam trzeźwa. Poza tym mam depresję, elo.
Może nie wiem z dwa wpisy były przy 14milionach wpisów o zruganych gówniarach przez żula.
Nie są wazne okoliczności, ważny jest zawód rodziców.
Czyli co? Nieważne czy zabiłeś gościa na hulajnodze co wjechał pod koła, czy po pijaku z 6 zakazami wbiłeś sie na przeciwny pas i zabiłeś. Wyrok taki sam.
A teraz na
Laska nie piła, nie z----------a, ale zabiła 3x więcej osób (statystyka to d----a), potwierdzone PRAWOMOCNYM wyrokiem sądu.
I nie siedzi.
Zakazu
@beconase: Plecy rodziców vs brak jakichkolwiek pleców, jaśniejszego przykładu jak się mają sprawy chyba nie da się znaleźć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W przypadku Żaka naprawdę nie ma żadnych okoliczności łagodzących. Po prostu nie ma. Nie znalazłem nawet jeśli chciałbym zrobić fikołka z saltem w tył.
Jeśli istnieje przypadek dla którego istnieją maksymalne widełki to on nim jest. Mógł zabić tylko więcej
On slusznie wylapal max wymiar, ona zaslania się depresją (robiąc statystycznie 3x większą szkodę) i lata na wolności.
Żeby nie bylo, śmiertelny c°°° w dupę pijanym kierowcom.
Ale co z tymi trzeźwymi? Lepsi są, bo są z kasty?
@beconase: Wyroki nie są po to, żeby rodzinom ofiar się zrobiło miło.