Aktywne Wpisy

cierpka-rzodkiewka +326
Vamyss +779
Bardzo mnie cieszy nagonka na lekarzy i mówię to jako część tego chorego systemu opieki zdrowotnej.
Myślicie że do Was lekarz jest opryskliwy? Wyobraźcie sobie jaki jest w stosunku do kogoś kto „przywozi mu pracę”.
W systemie PRM pracuje od 5 lat, nie zliczę ile razy zostałem nazwany: głupkiem, debilem, nieukiem. Wielokrotnie byliśmy upokarzani przez nich przy pacjencie, rodzinie pacjenta i reszcie pracowników. Pamiętam historie starych ratowników, którzy mówili że jaki kiedyś lekarze
Myślicie że do Was lekarz jest opryskliwy? Wyobraźcie sobie jaki jest w stosunku do kogoś kto „przywozi mu pracę”.
W systemie PRM pracuje od 5 lat, nie zliczę ile razy zostałem nazwany: głupkiem, debilem, nieukiem. Wielokrotnie byliśmy upokarzani przez nich przy pacjencie, rodzinie pacjenta i reszcie pracowników. Pamiętam historie starych ratowników, którzy mówili że jaki kiedyś lekarze
źródło: 000MZNMUVK645FN0-C323-F4
Pobierz

źródło: comment_K9Cupyneq7ba1BGleOSLNZFgfK7h9d2b.jpg
PobierzI to jest takie ciężkie? Bawić się i pomagać rozwijać dziecku, gdy nie masz nad głową obowiązków i cały czas wszechświata możesz temu dziecku poświęcić? Jak bym mógł, to
@resuf: Nie to nie jest praca. To jest Macierzynstwo. To jest jeden z przywilejow kobiet.
Serio, nie musza dorabiac do tego jeszcze calej ideologii
@Tul_Duru: mozesz zostac na urlopie rodzicielskim - 32 tygodnie :)
Ciekawe czy bachor składki odprowadza.
@Felonious_Gru: i co, w ilu przypadkach ojciec korzysta z rodzicielskiego zamiast matki? :)
Reductio ad absurdum. No dalej, daj kolejny przykład błędnego argumentu logicznego, pobawmy się :)
Ogólnie wychowywanie dzieci jest ciężkie. O ile nie jesteś karyną, co puszcza 5h telewizji a obiady kupuje do mikrofalówki. Przede wszystkim z tego powodu, że nie możesz niczego się spodziewać czy zaplanować. W pracy zazwyczaj wiesz, kiedy co i jak da w kość. Z dziećmi niczego nie wiesz. Może będzie spało cały dzień i masz
@boguchstein: zakladamy Twoja wersje, czyli chlop caly dzien poza domem.
Ale tak - ja codziennie odkurzam, pranie co 2-3 dni (nasze, mlodego), jak byl mlodszy codziennie mycie podlogi (raczkowanie, lizanie podlogi, ciagle wkladanie raczek do buzi).
I samo w sobie nie jest to problemem, gorzej z ogarnieciem przy dziecku, ktore raz, ze ten balagan generuje, dwa - wymaga sprzatania (bo