Aktywne Wpisy
pepe998 +15
Mirki, idąc za waszymi radami ogoliłem się na łyso i zapuściłem brodę, jest nadzieja dla huopa? Koleżanka mówiła mi że dobrze wyglądam i normalnie by się ze mną umówiła ale akurat nie szuka nikogo. Wychodzi na to że mam powodzenie ale po prostu miałem pecha?
#blackpill #heheszki #redpill #tinder #podrywajzwykopem #rozwojosobisty #rozwojosobistyznormikami #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #przegryw
#blackpill #heheszki #redpill #tinder #podrywajzwykopem #rozwojosobisty #rozwojosobistyznormikami #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #przegryw
nieco +3
Codzienne przypomnienie, że #incel i #przegryw to po prostu ludzie, którzy jeszcze nie poszli do psychiatry skorygować #adhd #depresja czy #trauma. Panowie żyje jest ciężkie, ale jest już tyle lekarstw i technik psychologicznych, że każdego da się wyprowadzić na prostą. Jak nie macie kasy się bujać prywatnie, to polecam migrację do cywilizowanego kraju choćby na magazyn, bo na Zachodzie dostępność specjalistów i leków jest dużo lepsza. Nie poddawać się, tylko zacisnąć
Aplikacja Sleep Cycle monitoruje sen, śledząc ruchy w łóżku za pomocą mikrofonu. Budzik można ustawić na dowolną godzinę, a aplikacja próbuje wybudzić w najkorzystniejszym momencie na 30 minut przed wybraną godziną, gdy nie jesteśmy w głębokiej fazie snu.
Dziś po raz pierwszy od dawna, położyłem telefon na stole i był w zasięgu mojej ręki (tego wymaga aplikacja). Mój problem zawsze polegał na tym, że gdy tylko słyszałem budzik, automatycznie wyciągałem rękę, wyłączałem go i spałem dalej ( ͡° ͜ʖ ͡°) teraz #chwalesie bo osiągnąłem #sukces - aplikacja rzeczywiście wybudziła mnie w odpowiednim momencie. Miałem budzik na 7:00, ale uruchomił się o 6:35 i jestem wyspany i wypoczęty jak mało kiedy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Także tego... Polecam i #milegodnia ! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#aplikacje #aplikacjemobilne #wygryw #sen #poniedzialek
@Mashe Załączam zrzut ekranu z aplikacji. Zainteresowanym mogę udzielić więcej informacji ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Inispirion: i jak to się sprawdza gdy śpi się z inną osobą?
@Inispirion: Ciekawie jak by się to sprawdzało gdy zasypiam z laptopem na łóżku i odpalonym filmikiem. Zazwyczaj budzę się później w nocy, trzaskam klapą laptopa i śpię dalej, bo dźwięk wiatraka mnie wnerwia :D