Aktywne Wpisy
Maurelius +245
W nocy doszło do wycieku API portalu X (dawnego Twittera), którego właścicielem od pewnego czasu jest Elon Musk.
A tam m.in. taki kwiatek, jak istnienie grupy "użytkowników chronionych", do których działalności nie ma zastosowania regulamin X (Twittera).
Jakie to konta? No nigdy nie zgadniecie XD Konta należące do skrajnej prawicy (m.in. End Wokeness, Libtards of TikTok), osobiste konta Elona Muska, konta powiązane z, a jakże, Donaldem Trumpem i oczywiście wisienka na torcie,
A tam m.in. taki kwiatek, jak istnienie grupy "użytkowników chronionych", do których działalności nie ma zastosowania regulamin X (Twittera).
Jakie to konta? No nigdy nie zgadniecie XD Konta należące do skrajnej prawicy (m.in. End Wokeness, Libtards of TikTok), osobiste konta Elona Muska, konta powiązane z, a jakże, Donaldem Trumpem i oczywiście wisienka na torcie,
Wilczynski +26
Aplikacja Sleep Cycle monitoruje sen, śledząc ruchy w łóżku za pomocą mikrofonu. Budzik można ustawić na dowolną godzinę, a aplikacja próbuje wybudzić w najkorzystniejszym momencie na 30 minut przed wybraną godziną, gdy nie jesteśmy w głębokiej fazie snu.
Dziś po raz pierwszy od dawna, położyłem telefon na stole i był w zasięgu mojej ręki (tego wymaga aplikacja). Mój problem zawsze polegał na tym, że gdy tylko słyszałem budzik, automatycznie wyciągałem rękę, wyłączałem go i spałem dalej ( ͡° ͜ʖ ͡°) teraz #chwalesie bo osiągnąłem #sukces - aplikacja rzeczywiście wybudziła mnie w odpowiednim momencie. Miałem budzik na 7:00, ale uruchomił się o 6:35 i jestem wyspany i wypoczęty jak mało kiedy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Także tego... Polecam i #milegodnia ! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#aplikacje #aplikacjemobilne #wygryw #sen #poniedzialek
@Niebadzlosiem W instrukcji pisze, że zjada około 30% baterii. Poza tym wszystko ok, telefon nie był aż tak gorący ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Inispirion Ale #!$%@?.
o #!$%@? opisze fajnom apke do spania
zajebksts reklama xD