Wpis z mikrobloga

@PawelW124:
Szanowny Panie,

dziękuję za informację. Jak tylko znajdzie czas, to spróbuję zagrać, gdyż tematyka budowy miasta w komunistycznych realiach w grach komputerowych jest nieczęsto spotykana. Jeśli nie będzie miała poważnych błędów uniemożliwiających grę, to myślę, że pogram w to dłużej i wypowiem się szerzej na jej temat na łamach tego portalu społecznościowego.

Z poważaniem
Uczony Intelektualny
@PawelW124 tak kupilem i pogralem troche. Dzis zaliczylem pierwszy rage quit. Po 2h robienia kompleksu kopalni wegla polaczonych z elektrownia oraz hubem kolejowym aby eksportowac nadwyzki wegla oraz okolicznym osiedlem dla pracownikow cos mi sie zwalilo z pradem i wszystkie budynki padly. Typowy bug, przy napieciu podawalo dziwne cyfry wychodzace poza pole. Coz prawo early accessu ale cos we mnie umarlo
@PawelW124 ja mialem to samo. Nadal twierdze, ze nie jest warto wydac wiecej niz 40pln ale kupilem. Poczekaj do 21 marca bo do tego czasu masz 5% rabatu i obczaj gameplaye. Po cichu licze, ze tworca to rozwinie bo obecnie rozgrywka zapewni ca 30h zabawy i sie znudzi. Ludze sie, ze tworca bedzie dalej rozwijal ale sama gra jest obecnie dosyc srednia - to co widzisz w gameplayach to masz wglad w