Aktywne Wpisy

Matylda_Megara +622
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

breakdown1 +13
Zbliża się nowy rok, a wraz z nim nowi my, jak co roku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jakie macie gieldowo-finansowe (i nie tylko, jeśli ktoś chce) plany na nadchodzący rok? Ja może zacznę
Jakie macie gieldowo-finansowe (i nie tylko, jeśli ktoś chce) plany na nadchodzący rok? Ja może zacznę

@Satanistic: u mnie też tak jest, z tą różnicą, ze oprócz umiejętności liczy się też charakter. Poza tym większość rzeczy niezbędnych od strony umiejętności uczymy podczas szkoleń.
@KRISSVector: Oddzielam życie zawodowe od prywatnego.
Czy aż tak cię to boli,
Że inny kandydat ma szansę
Dziś uczciwie zarobić?
Nierobie p--------y,
Ale ostatnia akcja jest piękna możesz się czuć dobrze :)
Czuje dobrze człowiek
źródło: comment_QaemHe1MCYLcBTFnEYhWFcYvsFydYm5M.jpg
PobierzPonawiam jednak moj krytycyzm tej metody z powodu braku jej systematycznosci, zbyt duzej podatnosci na uprzedzenia oraz faktu ze niekoniecznie bada ona cechy ktore sa predyktorami sukcesu.
Preferencyjnie mozesz wybrac pewne typy osobowosci, to niekoniecznie oznacza ze osoba poradzi sobie dobrze w roli.
Oczywiscie pomogloby nam gdybysmy wiedzieli co to za rola, jednak wydaje sie ze ta osoba
@caribbean: Już odpowiadałem o nagrywaniu sesji komuś innemu - nie można bez zgody kandydata. Szkoda że nie wpadłem na to, żeby tym pytaniem kogoś poddać testowi na stres. I nie, nie jestem brucem waynem HR.
`żadna metoda nie
@kurczaczak: jeśli mnie pamięć nie myli zadałem to samo
Moja uwaga polega na tym zenie koniecznie oceniasz potencjal do odnalezienia sie w roli ta strategia, mimo iz wydaje Ci sie ze tak jest.
Te pytania i problemy ktore zadajesz (jak znalezc odpowiednia osoba na stanowisko?) sa przedmiotem badan i polemiki naukowej. Dowody sa produkowane przez rygorystyczne stosowaniem metody naukowej. Twoje podejscie bazuje na wiedzy anekdotalnej i intyuicji. Nie mowie
@uytx: Szczerze do dziś o nim myślę, w sensie jak by mu pomóc, ale nie mam pomysłu co jeszcze mógłbym zrobić.