Wpis z mikrobloga

@Prezydent_Polski: Bardzo specyficzna rozmowa, sam nie wiem jakbym się zachował, a na co dzień jestem spokojny i jestem bez układu nerwowego. Możesz zdradzić co to za branża? Lub co to za widełki płacowe, może się nadam ;D
  • Odpowiedz
@pandafix: Niestety nie mogę zdaradzić jaka branża, ponieważ chciałbym zachować anonimowość. A to co już napisałem + branża pozwoliłoby zbyt łatwo mnie zidentyfikować. Czemu chcę być anonimowy? Jak przeczytasz mój wpis co o-------m w piątek - zrozumiesz XD
  • Odpowiedz
@Prezydent_Polski: boże jak to czytam to mi się kości łamią same z zażenowania. Jesteś równie tępy co dowolna bladź z HRu której jedyne zainteresowania to tipsy, z tym że ty jeszcze jesteś chamowatym bucem. Oby cię zwolnili jak najprędzej
  • Odpowiedz
będzie zarabiała 7 tysięcy, ale mi także pasuje układ w którym zapłacę Panu o 2 tysiące mniej, to kiedy Pan może zaczynać?

@Prezydent_Polski: Zrobić z siebie debila żeby znaleźć eksperta... W tym kraju nigdy nie będzie dobrze.
  • Odpowiedz
@Prezydent_Polski: no wiesz ja tam nie widziałem żadnego podtekstu tylko i wyłącznie ciekawość bo kto by nie chciał wiedzieć czy ma pracować sam wśród samych Ukraińców (sam mam stamtąd przodków po linii matki więc nie mam przeciwwskazań) a odrzucenie z tego powodu jest po prostu słabe
  • Odpowiedz
@Prezydent_Polski: najbardziej mnie przeraża to, że jesteś tak dumny z siebie po tym jak chamsko postąpiłeś z ludźmi. I jeszcze piszesz, że ich szanujesz.... Mam nadzieję, że Ci kandydaci podzielą się opinią o tobie gdzieś w necie i ktoś z góry zauważy co ty o----------z na rozmowach. Ty masz być wizytówką firmy a nie sobie jakieś jaja robić. Ludzie tracą czas i pieniądze by przyjechać (nawet z Lublina) na rozmowę
  • Odpowiedz
@flugaarugakakaraka: Czytałeś mój wpis? bo chyba nie. A jeśli czytałeś to jeszcze gorzej, bo nie zrozumiałeś. Wszystko masz wyjaśnione w spojlerze na górze postu. Normalnie bym Cię zignorował, ale jest niewielka szansa, że naprawdę masz konto od tygodnia i nie umiesz czytać spojlerów.
  • Odpowiedz