Wpis z mikrobloga

• 3
@xiaomi_lepsiejsze lKilo na miesiąc to jest szał i to prawie przy jakiejś głodówce 1000kcal na dzień. Jak ktoś mało waży to ciężko mu schudnac jeszcze bardziej

Sorry ale to tak nie działa, kilogram tłuszczu w ludzkim ciele to około 7000 kalorii czyli by shudnąć kilogram w miesiąc musisz mieć deficyt 250 kalorii dziennie. Czyli jeśli przy 1000 chudniesz to musiałabyś jeść dziennie 1250 kalorii by utrzymać wagę a wszystko więcej by
  • Odpowiedz
@chrystusie wiele kobiet ma hopla na punkcie szczupłości nóg. Wydaje się Wam że im chudsze tym ładniejsze. Nie do końca jest to prawda. Kobiece nogi są piękne, gdy są długie i jędrne, lekko wysportowane, ale dalej mają być kobiece z pewną ilością mięska. 90% facetów nie lubi chudych nóg. (Chude nie jest równe szczuplemu).
Ty masz bardzo ładne nogi, ale już blisko granicy chudości i chudsze byłyby nieatrakcyjne.
  • Odpowiedz
@Rayon Johimbina – organiczny związek chemiczny, alkaloid uzyskiwany z kory drzewa z gatunku johimba lekarska występującego w Afryce na obszarze od Kamerunu do Konga, a także z azjatyckiego krzewu rauwolfia żmijowa. Jest związkiem wielopierścieniowym zawierającym w swej strukturze motyw tryptaminy

Jest to jeden z niewielu środków, które w rzeczywistości pomagają w odchudzaniu
  • Odpowiedz
@In_thrust_we_trust: oczywiście, bo modelka nawet tylko do foto (nie haute-couture jak Anja Rubik np.) musi być anorektyczką. Znam to środowisko i to jest syf, no chyba że lubisz się głodzić. Koleżanka mojego wzrostu musiała zejść do około 50kg, ja się czuje spoko orbitując wokół 60.
No i żeby wybić się jako modelka w dzisiejszych czasach trzeba być innym niż wszyscy. Np. jak ta łaciata modelka, nie pamiętam jej imienia.
  • Odpowiedz
@PaulStanley: dla mnie wspolczesnie kreowany wzorzec urody modelki jest aseksualny totalnie, policze na palcach jednej reki sytuacje kiedy podobala jakas modelka z wybiegu. Szczegolnie twarze sa odrzucajace, anty-kobiece (np Rubik).
Lubie szczuple kobiety, a jak kobieta jest szczupla i wysoka (~170 cm) to jeszcze lepiej ale modelki sa dla mnie karykaturalne i stawiam je na rowni z wielorybami 100 kg pod wzgledem atrakcyjnosci xD
  • Odpowiedz