Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 98
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

ale wiesz ze naprawdę lepiej by było dla orkiestry jako akci harytatywnej gdyby zmieniła prezesa?

@Gustav88: moze. Nie twierdze ze nie. Ale cala akcja #muremzaowsiakiem wskazuje ze moze nie. Część ludzi nie wrzuci do puszki "bo to owsiakowe" a część "bo to juz nie ta orkiestra"
On to stworzyl, nie jestem lewagiem nie bede mu mowil jak ma zarządzać
  • Odpowiedz
@ediz4: jezeli od kilku lat stawia sie po jednej stronie to daj na to przykłady, powinno być ich wiele. Mowa nienawisci? ok to podaj przykłady. Katobolszewia wali jak w beben w typa ktory zrobił wielką rzecz jaką jest WOŚP i sie dziwia ze w koncu kolesiowi puszczaja nerwy w niektorych momentach.
  • Odpowiedz
@oddajciemikontozlodzieje:

A może zacytujesz słowa Pawłowicz które wywołaly taką reakcje?....

A co mnie obchodzą słowa Pawłowicz. Takie sprawy się w sądzie załatwia jeśli powiedziała coś niedozwolonego. Jak widać to Owsiak z nią przegrał w sądzie a nie ona z nim.

Ale daj przykłady mowy nienawisci a
  • Odpowiedz
@chanelzeg Tak samo państwu jak i orkiestrze można nie płacić, za pochwalenie się o niepłaceniu czeka Cię kara, ze strony państwa finansowa, ze strony orkiestry i zwolenników tej akcji czeka Cię ostracyzm.. no powiedz mi człowieku co jest gorsze?!
  • Odpowiedz
@jaca_pump: Madrze napisane! W pelni sie pod tym podpisuje. Gdyby Owsiak nie zaczal sie mieszac do polityki nie mialby problemow z PISem. Szczegolnie, ze jego przeszlosc nie jest az tak krystaliczna.
  • Odpowiedz
  • 2
@chanelzeg Owsiak powinien być szanowany za to że stworzył WOŚP i tego nikt mu nie odbierze ale od kilku lat to on się już nie nadaje na twarz tej organizacji której szkodzi swoim podejściem gdzie wchodzi w bezsensowna polemikę z hejterami fundacji.
To jest podobna sytuacja co z Wałęsa. Był dobry w swoich czasach ale obecnie tylko psuje pamięć o nim dalej się udzielając ze swoimi osobistymi wojenkami z każdym.
  • Odpowiedz
ak samo państwu jak i orkiestrze można nie płacić, za pochwalenie się o niepłaceniu czeka Cię kara, ze strony państwa finansowa, ze strony orkiestry i zwolenników tej akcji czeka Cię ostracyzm

@egonszef: Nie wpłacałem wiele lat na WOŚP, czasem nie miałem ochoty, czasem zapomniałem i nigdy żaden ostratyzm mnie nie spotkał.
  • Odpowiedz
  • 4
@chanelzeg ze niby teraz polityczny a wczesniej zawsze apolityczny? Byles Ty kiedy na woodstocku? Ja dobrze pamietam, jak obsmarowywal Pis z glownej sceny 13 lat temu
  • Odpowiedz
@Venro: Ty mnie obrzydzasz swoją osobą, odkąd zacząłeś bronić kiboli. Jesteś 3 razy bardziej zgniły moralnie od Owsiaka, a masz czelność mu coś wypominać.
  • Odpowiedz