Wpis z mikrobloga

@gnt_1 co stoi na przeszkodzie żeby otaczać się bliskimi? A no właśnie. Nie mam nic do dodania bo pośrednio sam podsumowałeś tę dyspute, ale to już trzeba samemu dojrzeć głębszy sens ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@niejedzkitku co stoi na przeszkodzie zeby otaczac sie bliskimi? przeciez ci napisal, ze niektorzy nie maja nawet tego, NIE MAJA BLISKICH. czaisz juz?xD
jestes plytka, a mowisz cos o glebszym sensie. ponad rok na wykopie i dalej zadajesz takie kretynskie pytania, oj polko polko, bywaj zdrowa
@boltzmann: ''zwykle''. Rozumiem, że przeprowadziłeś niezależne badania na grupie przynajmniej kilku tysięcy kobiet, w dodatku różnych narodowości, w różnym wieku oraz dla porównania, to samo z mężczyznami...? Co za durne ogólnikowe gadanie.
@OdcienSzarosci to, że ktoś nie otacza się przyjaciółmi bo ICH NIE MA - przez kawał życia nie zjednał sobie ani jednego człowieka na którym może bezinteresownie oprzeć ramie co by się nie działo, daje dużo do myślenia i świadczy wyłącznie tylko o tej osobie. PRZESYŁAM SERDECZNE POZDROWIENIA :)
@niejedzkitku: Tobie się w życiu ułożyło, ale jak ktoś ma pecha, to i rodzina i otoczenie będzie patologiczne, fałszywe i toksyczne. Więc o czym tu mowa? Sama siebie też podsumowujesz. Brak parcia na ''związek'' jest jak najbardziej zdrowym myśleniem, ale nie każdy ma tyle szczęścia czy siły, żeby się otaczać ludźmi. Ja też aktualnie sobie odpuściłam jakiekolwiek znajomości czy przyjaźnie po ostatniej #!$%@?, którą spotkałam, a którą właśnie chciałam ''naprawić''. Ktoś
@night_witch95 o i dlatego lubię sobie kulturalnie podyskutowac bo zawsze poszerza to spojrzenie na wiele spraw. Rozumiem takie podejście, że ktoś się mocno sparzył, też długo byłam aspołeczna i nie dopuszczałam do siebie ludzi. Ale nie ma co generalizowac, ile dajesz tyle wraca, zawsze znajdzie się ten dobry człowiek. Szczere więzi tworzy się bardzo długo, tylko właśnie potrzeba tej pracy. Tutaj ocenilam sytuację z perspektywy osoby, która siedzi, narzeka i czeka, aż
@niejedzkitku zacznijmy w ogole od tego, ze jestes kobieta, wiec masz zdecydowanie latwiej. (no chyba, ze jestes szczerbata albo masz zespol downa, to wtedy nie bedziesz miec latwiej z racji plci) , wiec ci bedzie trudno zrozumiec mlodych mezczyzn, ktorzy juz w wieku dzieciecym zostali odrzuceni przez srodowisko, czesto nawet przez własnych rodzicow, ktorzy traktowali ich jako zlo koniecznie. takich masz duzo pod tagiem #przegryw, badz #depresja #zalesie itd. (tylko trzeba
@night_witch95 zeby cie dobic, to ci powiem, ze tacy ludzie sa wiekszoscia (wg mnie) i to sa ci slynni normalni.
hehe dej cos od siebie relacje cienszka praca, jak komus #!$%@? reke, bo chcial dac, to jak ma jeszcze raz sprobowac?
serdecznie pozdrawiam, bo widac, ze masz cos w glowie
@niejedzkitku: A Twoja postawa jest w porządku? Przeczytaj sobie jeszcze raz jak to napisałaś wszystko, bo szczególnie ostatni komentarz mnie zwyczajnie #!$%@?ł. Nikt nie mówił o byciu roszczeniowym, tylko o ludziach, którzy się nie dadzą rady już sami podnieść jeżeli ktoś ręki nie poda. Nie chcesz być oceniana, mówisz, że nie wiem jaka się historia kryje za Twoim życiem i jest to prawda, ale dlaczego wobec tego bez takiej wiedzy Ty
@night_witch95: Kobieta od samca czego chce? HĘ? Skąd się bierze: "bądź mężczyzną"? Po prostu - daj mi zasoby (emocjonalne, materialne). Poprzez zasoby emocjonalne rozumie właśnie m.in. to: dojrzały emocjonalnie, pewny siebie. Co BEZ doświadczeń z wami jest NIE MOŻLIWE. Facet musi mieć doświadczenie z kobietami, wtedy staje się pewny siebie. Jak reagują kobiety na ogól na tego niedoświadczonego, nieposiadającego kompetencji? Najczęściej go jeszcze gnoją. Bo w ich oczach jest słabą jednostką