Aktywne Wpisy
Exit99 +35
Ja #!$%@? ale złapałem dola. Od 2 lat chodze na silownie, wiecie diety itp. Efekty są ogromne. Do tego dbam o wlosy I zarost. Moja wada jest niski wzrost 170 cm i brak gęstych włosów. No ale myslalem ze nadrobię silka I innymi rzeczami.
Lvl 24, mieszkam z 4 wspollokatorami. 3 laski i 1 chlopak. Wszyscy w podobnym wieku. Ja próbuje do tych dziewczyn zagadywać i nic olewają mnie. A do tego
Lvl 24, mieszkam z 4 wspollokatorami. 3 laski i 1 chlopak. Wszyscy w podobnym wieku. Ja próbuje do tych dziewczyn zagadywać i nic olewają mnie. A do tego
samsepiol +240
Poprzedniemu seniorowi siadła psycha po ogromnym "sukcesie" nowej wersji serwisu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#wykop20 #nowywykop #heheszki #programowanie
#wykop20 #nowywykop #heheszki #programowanie
@englishdarasa: ma za swoje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
@englishdarasa: I taki cios. Ja bym chyba ze smutku umarł. (╯︵╰,)
Ty nawet nie wiesz ilu nieświadomych mirków jest na tym świecie. Kobiety bywają okropne. Taka prawda.
Zazwyczaj kobiety wiedzą czyje jest dziecko, nie są aż tak głupie i większość liczy dni.
Kolego, tym Twoim kumplem to się trzeba zająć. Nie bez przyczyny kilka osób napisalo o zwiększonym ryzyku samobójstwa. Zwłaszcza, że jest okres Swiateczny, który jeszcze to ryzyko zwiększa u całej populacji. Spróbuj go namówić na wizytę w ośrodku interwencji kryzysowej, jeśli się nie zgodzi to powinien być "pilnowany" przez rodzinę/przyjaciol przez najbliższy czas.
- ludzie zdradzają się na potęgę (mówimy o kilkudziesięciu % ludzi w związkach) i to dotyczy każdej z płci
- nie ma przymusu badań DNA
- ludzie kłamią nawet w anonimowych ankietach
Można się domyślać, że mówimy tutaj o 20-30% dzieci, w zależności od regionu.
Osobiście nikogo takiego nie znam,
Komentarz usunięty przez autora
Bo trzeba pamiętać czyja to wina, skutek jest ważny lecz ważniejsza przyczyna.
@szeryfe: A gdzie masz informację, że ona z góry to wiedziała? Mogła się ruchać z nim oraz innym facetem, a po porodzie zrobić badania (albo nawet wyszło to z grupy
Komentarz usunięty przez moderatora