Aktywne Wpisy

mirko_anonim +5
✨️ Czy powinienem się martwić o zaproszenie na Facebooku od fryzjerki? Ⓘ
Witam, mój facet otrzymał zaproszenie na Facebooku od fryzjerki, do której chodzi od 3 miesięcy (widzę, ze ona ma 1200 znajomych, jest starsza od niego jakieś 5 lat, nie jest właścicielką tego salonu). Widziałam, że ma kilkunastu facetow w znajomych z naszej miejscowosci w podobnym wieku do nas, którzy są i singlami i mają zony, wiec obstawiam, ze tez jej klienci.
Witam, mój facet otrzymał zaproszenie na Facebooku od fryzjerki, do której chodzi od 3 miesięcy (widzę, ze ona ma 1200 znajomych, jest starsza od niego jakieś 5 lat, nie jest właścicielką tego salonu). Widziałam, że ma kilkunastu facetow w znajomych z naszej miejscowosci w podobnym wieku do nas, którzy są i singlami i mają zony, wiec obstawiam, ze tez jej klienci.

kamil-tumuletz +170
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

@BoleKk87: Wiedział co robi, niech się przed sądem teraz wytłumaczy. Gdy robisz tak ochydną manipulacje musisz się z tym liczyć, ale nasze prawaki to dzieciarnia co wydaje im się, że mogą bezkarnie pisać co im się podoba.
źródło: comment_TdZGvIsiNCZjZeLdfvqV59dZypExrSig.jpg
Pobierzźródło: comment_BibZdOLJLdBiVSdnwmNlweosf0zlCWGk.gif
PobierzBrzmi trochę jak nazwa grupy z fb założona przez typową madke
@heterodewiant44: stary jesli ty takie rzeczy widzisz po zdjeciach, to zatrudnij sie w policji. Mysle ze bylbys doskonalym detektywem opierajac sie tylko na monitoringu z ulicznych kamer (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Powiem ci teraz hit, ponad 20 lat temu jak jezdzilem na kolonie, bardzo popularne byly takie gowno pamietniczki i karteczki, na ktorych dziewczynki wypisywaly swoje milosne
@heterodewiant44: ciekawe czy będziesz potrafił uzasadnić te pomówienia w sądzie.