Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 195
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Nie wiem jak zarząd Wykopu, ale to moim zdaniem odtrąca to potencjalnego nowego użytkownika... a przychód wykopu to chyba reklamy na podstawie wyświetleń, generowanego ruchu, itp.?

@posuck: Gdyby odtrącało, to te tagi nie byłyby najpopularniejsze. Smutny fakt jest taki, że takie rzeczy generują ruch, a nie wytracają.
  • Odpowiedz
@posuck niestety nawet po czarnolistowaniu wykop to taki upośledzony kuzyn Reddita. Problem jest chyba w konstrukcji tego portalu. Na Reddicie mamy kanały tematyczne, sami decydujemy co obserwujemy. Każdy subreddit ma swoje zasady i modów. Zasady jak nie obrażanie innych, nie pisanie w kółko tych samych postów, nie dawanie porad medycznych albo nie wypowiadanie się temat zdrowia psychicznego jeśli nie jesteś specjalistą, nie przeklinanie, nie wrzucanie treści NSFW. Itp. Ty się musisz
  • Odpowiedz
Białek ma w------e na content jego dziecka zwanego wykopem póki hajs nabijaja wyświetlenia z patostreamów, co ciekawe w środowisku social media słowo "wykop" jest żartem i w całej karierze w "branży" nie słyszałem nigdy żeby ktokolwiek rozważał na poważnie wrzucenie tu jakiegokolwiek contentu reklamowego XD taki oto "prestiż" tego portalu, że profesjonaliści nie biorą go pod uwagę jako narzędzie dzięki ktoremu teoretycznie wypok mógłby najwięcej zarabiać XD
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@posuck: Patostreamerzy, karaczany, komuniści i Antifa pod tagiem #antykapitalizm , coraz mniej wartościowych użytkowników do obserwowania (hmmm ciekawe dlaczego) ciągle szkalowanie katoli, matek, lewactwa.
Przegrywy które wymyślają jakieś bzdurne teorie.

Jestem tu parę lat i jeszcze dwa lata temu starałem się nie mieć czarnej listy. Potem przyszły patostreamy (przy tym inwazja z Blipa to nic) karaczany, tagu autorskie nsfw (dzbany) komuniści i coraz mniej normalnych użytkowników.

Wykopie, nie
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 5
@jej_czarne_oczy:

Ja na przykład siedzę tu głównie z przyzwyczajenia, z nawyku ale staram od niedawna się to ogarniczać (już usunięta apka z telefonu), ponieważ ciekawy kontent trafia się bardzo rzadko a nawet jak już znajdziesz przykładowo jakiś tag, którego kontent ci się spodoba to i tak masz ograniczone możliwości - chociażby nie posortujesz go i oglądasz wszystko tak jak leci (już pomijając opcje 'najlepsze' bo to raczej nie o to
  • Odpowiedz