Aktywne Wpisy

wykoPAKA +90
Hej Wykopakowicze!
Czy jesteście gotowi na kolejną edycję wykoPAKI? Bo my tak! (。◕‿‿◕。) Startujemy już za miesiąc, (tj.20 listopada)!
Mamy dla Was kilka ważnych informacji dotyczących nadchodzącej edycji. Przede wszystkim, wymagania do startu pozostają bez zmian! Jednak inflacja nie ustępuje, dlatego wprowadziliśmy pewne zmiany w wymaganych wartościach paczek. Teraz dla formuły lite minimalna wartość to 60zł, a dla formuły plus 120zł. Ale to nie wszystko.
Czy jesteście gotowi na kolejną edycję wykoPAKI? Bo my tak! (。◕‿‿◕。) Startujemy już za miesiąc, (tj.20 listopada)!
Mamy dla Was kilka ważnych informacji dotyczących nadchodzącej edycji. Przede wszystkim, wymagania do startu pozostają bez zmian! Jednak inflacja nie ustępuje, dlatego wprowadziliśmy pewne zmiany w wymaganych wartościach paczek. Teraz dla formuły lite minimalna wartość to 60zł, a dla formuły plus 120zł. Ale to nie wszystko.

DzikWesolek +695
Typ powinien grać czarne charaktery z takim wyglądem. #jedenzdziesieciu

Ź: https://2018.stateofjs.com/front-end-frameworks/overview
#javascript #frontend #webdev #react #angular
Komentarz usunięty przez autora
@lusch: Jedyny pełnoprawny framework przytłoczył debilków :) Czuję jakąś dziwną satysfakcję widząc ten wynik.
@HAL__9000: syndrom sztokholmski? ;)
@Jare_K: żadnej. Wystarczy nauczyć się JavaScript i wzorców projektowych (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@Jare_K: najwyraźniej nie jesteś up-to-date z nadochodzącymi zmianami które weszły do wersji 16.6 (context, lazy loading), 16.7 (hooks) i wejdą do wersji 17 (suspense, time slice). Od wersji 17 nie będzie potrzeby zarządzania stanem poza React.
Jeśli chodzi o komunikację z bazami i logikę biznesową, to implementowanie jej w UI w pierwszej kolejności nie jest dobrym pomysłem i
@miglanc102: w angularze nawet pisanie pętli jest zbyt skomplikowane i musiało zostać częścią frameworka (╯︵╰,)
@HAL__9000: Jak czytam niektóre Twoje posty to się serio zastanawiam czy jesteś dorosłym i dojrzałym człowiekiem. Wyzywanie ludzi ludzi bo X jest lepszy niż Y. Nie spotkałem jeszcze takiego buca w swojej pracy i mam nadzieję nigdy nie spotkać bo z Tobą nie da się dyskutować.
Inna sprawa, że taką pętlę można napisać na wiele sposobów, np. z użyciem .map() albo .reduce(), więc może to być trochę ograniczające.