@czerstwy_swierszcz: ona naprawdę myślała że wysyła mu wiedzę tajemna a chłop zdążył już zapomnieć więcej o takich rzeczach niż one kiedykolwiek się dowie. Nie dziwię się że chłop sobie nie dał z polkami rady i zdechl z krindżu
@czerstwy_swierszcz: w innej twierdziła, że Smoleńsk to był zamach, a Epstein ja wyśmiewał. A później wysłała coś, że dużo osób wokół katastrofy smoleńskiej zmarło tuż po w niewyjaśnionych okolicznościach. W sumie sam nie wiem o co chodzi, kto dokładnie wtedy zmarł.
@czerstwy_swierszcz: Bardziej przerażające to jest to że tak własnie obecnie niszczone jest Państwo Polskie, a ona sama widząc ten materiał nie miała raczej refleksji na ten temat skoro zamiast budować zdrową rodzinę latała dawać d--y miliarderom... Dosłownie Religia już upadła, rząd upada, ustrój? (DE-MO-KRACJA!), a polska gospodarka to obecnie outsourcing i tania siła robocza. Do tego rozpad rodzin i ogólne nieszczęście i nihilizm obywateli i to wszystko bez ani jednego
@Markowowski: nie żeby coś, ale czytając maile, które on pisał to mam wrażenie że jego znajomość angielskiego była na podobnym poziomie co tych p0lek, z tą różnicą że on był Amerykaninem xD
@czerstwy_swierszcz: p--------ś mi wpis który ja 2 dni temu p--------m wujkowi Jeffreyowi i złapałeś ponad 250 plusów... Gratulacje Miras. Zuch chlopak :)
Ale te amerykańskie patrioty to jest złom, co leci irańska rakietka to chybiają. A pisiory ze swoim kibolem chcą uwalić safe by wydać pieniądze u trampa. Kompromitacja narodu polskiego że wybrali sobie takie elyty xDDDDDDDDD #iran #polska
źródło: 5tzpzs
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Dosłownie Religia już upadła, rząd upada, ustrój? (DE-MO-KRACJA!), a polska gospodarka to obecnie outsourcing i tania siła robocza.
Do tego rozpad rodzin i ogólne nieszczęście i nihilizm obywateli i to wszystko bez ani jednego
Komentarz usunięty przez autora
p0lki na tik toku, insta i innych gównach
p0lki w mailach epsteina
źródło: d92327c9cf4b775e51cc92e1acfe52e8ad4280c4024ddb8a6158e6a1928a124c
Pobierz