Aktywne Wpisy

bukimi +311

Nupharizar +386
Oho, zaczyna się. Wczoraj w pracy na spotkaniu dowiedziałem się że teraz będzie mniej delegacji i zagranicznych szkoleń, ponieważ musimy ograniczyć ŚLAD WĘGLOWY.
Mamy również wynajmować tańsze hotele niż do tej pory, ponieważ ŚLAD WĘGLOWY xD
O ile zakład, że za parę lat nie będzie można zrobić wielu rzeczy prywatnie, bo ŚLAD WĘGLOWY?
#bekazpodludzi #korposwiat #zalesie #ekologia
Mamy również wynajmować tańsze hotele niż do tej pory, ponieważ ŚLAD WĘGLOWY xD
O ile zakład, że za parę lat nie będzie można zrobić wielu rzeczy prywatnie, bo ŚLAD WĘGLOWY?
#bekazpodludzi #korposwiat #zalesie #ekologia

Obiecałem też #pokazforme, więc jest i ona (+ w komentarzu).
Krótko o moim stażu - zacząłem w lutym tego roku z wagą 124 kg. Pierwsze 2-3 miesiące to było chodzenie na siłownię. Dopiero w okolicach kwietnia/maja zacząłem ćwiczyć sensownie i zacząłem od Stronglifts 5x5. Jakoś 2 miesiące temu zmieniłem plan na PPL 6 dni w tygodni i nim lecę do teraz.
Co do diety - jem co chcę, ale wiem co jem - czyt. liczę kalorię. Oczywiście większość tego czasu od lutego jestem na redukcji, jednak miałem łącznie około 2 miesięcy rekompozycji/lekkiego plusa kalorycznego. Aktualnie jem około 2200 kcal jeszcze przez najbliższe 2 tygodnie, wtedy kilka dni wakacji i wchodzę na 3000 - 3300 kcal do okolic lutego. Oczywiście zostaję przy 6 treningach w tygodniu.
#mikrokoksy #mirkokoksy #silownia no i #chudnijzwykopem bo jednak te 34 kg mniej jest ;).
A na poważnie - od końca listopada zaczynam regenerację/rekomppzycję/lekką masę (czas pokaże) a od połowy lutego po wakacjach tniemy dalej. Chyba do X% BF, żeby zobaczyć jak wyglądam. A potem? Potem standardowy cykl mikrokoksa - masa-minicut-masa-minicut-masa i odnalezienie swojego optymalnego BF.
Ale szacunek za tak dużo zrzuconej wagi! Widzisz różnicę w samopoczuciu teraz z taką wagą? Jak wyglądałeś wcześniej?
@fuKlanAdraHrepuS: Dzięki i powodzenia!
Komentarz usunięty przez autora