Aktywne Wpisy

foullyCE +1307
Ku przestrodze.
Wracam sobie spokojnie prawym pasem do domu, a tu nagle skręca prosto we mnie młoda dziewczyna w skodzie. Dałem po hamulcach i odbiłem w prawo, zeby uniknac zderzenia. Niestety prawym kolem uderzylem mocno w wysoki krawężnik. Uslyszalem glosne metaliczne jebniecie, wiec jade za skoda i trabie, zeby sie babka zatrzymala, ale mnie olała. Na skrzyżowaniu opuszczam szybę, żeby jej powiedziec, ze musimy zjechac na pobocze i wtedy wlasnie caly na
Wracam sobie spokojnie prawym pasem do domu, a tu nagle skręca prosto we mnie młoda dziewczyna w skodzie. Dałem po hamulcach i odbiłem w prawo, zeby uniknac zderzenia. Niestety prawym kolem uderzylem mocno w wysoki krawężnik. Uslyszalem glosne metaliczne jebniecie, wiec jade za skoda i trabie, zeby sie babka zatrzymala, ale mnie olała. Na skrzyżowaniu opuszczam szybę, żeby jej powiedziec, ze musimy zjechac na pobocze i wtedy wlasnie caly na

chodznapole +18
Rodzice małych dzieci, zastanówcie się do jakiej szatni zaprowadzacie dziecko xdD
Jestem sobie na obiekcie w którym jest sauna/siłka/basen. Szatnie damskie i męskie. Przed sauną śmigam pod prysznic i jak to w męskiej szatni biegam sobie z fiflokiem na wierzchu. A tutaj do szatni wchodzi ojciec z córką(na oko z 7 lat) xD macie wy mózg i potraficie go używać? Córkę? Do męskiej szatni? xD Kraina parówek a tam młoda dziewczynka? No
Jestem sobie na obiekcie w którym jest sauna/siłka/basen. Szatnie damskie i męskie. Przed sauną śmigam pod prysznic i jak to w męskiej szatni biegam sobie z fiflokiem na wierzchu. A tutaj do szatni wchodzi ojciec z córką(na oko z 7 lat) xD macie wy mózg i potraficie go używać? Córkę? Do męskiej szatni? xD Kraina parówek a tam młoda dziewczynka? No
![Przejazd nieistniejącą linią kolejową nr 34 w 1979 roku [HD/AI upscaled]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/5b6e1aa04eec3f37a413e0dd91789580415ca517d2250a79d0f8d3388f606a5f,q80.jpg)

"NOWE ZASADY IPF?
Dziękuję, ja wysiadam...
Propozycje zmian regulaminu, które mogę wejść już nawet na następnych ME, czyli 25 litopada.
1. Zaczniemy od perełki - podczas wyciskania zawodnik powinien leżeć "as flat as possible". ZERO mostka - czyli żegnajcie zdrowe barki. Nie wolno będzie też podczas set up'u stawiać stóp na ławce. Powód? "To avoid damage on the surface of the bench".
2. Formuła WILKS już nie będzie więcej używana!
3. SBD zakładane przed komisja - good luck with that.
4. Rekordy w single bench press nie mogą być pobite na zawodach trójbojowych. Kto zabroni bogatemu?
5. Jeśli spalisz 3 podejścia danego boju to nie będziesz miał możliwości dalszego startu - sportowy duch, nie ma co.
6. Nie będzie możliwości... noszenia... szortów? Eeee... co? Nawet gacie za mnie będą wybierać?
7. Sporo perełek typu zbanowane flagi na rozdaniu medali, ale umożliwienie Muzułmanom startowanie w burkach - propozycja od Szwedów :D
Całość do przeglądnięcia tutaj:
https://www.docdroid.net/AyfARXY/2018-rule-change-proposals.pdf
Przeczytajcie, udostępniajce i dajcie znać do myślicie. Może jest za wcześnie, a ja nie wypiłem jeszcze kawy, ale mam wrażenie, że niektóre zmiany są dość dziwne... Zachęcam do dyskusji!
Dzięki Mrówka Trójbojówka za podesłanie!"
#mikrokoksy #mirkokoksy #silownia #fullborsukworkout
A boksy przykładowo są niedozwolone w USAPL.
Przecież w trójboju wygrywa największy total, a nie wilks, który służy do wyłonienia nagrody Best Lifter
Zaraz ktoś się przyczepi, że nie zawsze... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie jest to "zero" mostka, a uznaniowe. Co jest jeszcze
@shdw: Nie, chodzi o zakładanie zbyt ciasnych sleevesów.
@shdw: Ale tam jest chyba błąd w interpretacji w tym poście na FB, na 14 stronie jest propozycja żeby właśnie można było ubierać bokserki
Tutaj fajny "pokaz" i to nie z lokalnych zawodów ale MISTRZOSTW ŚWIATA
Dobry przepis, chyba nawet jakieś organizacje tak mają, jeżeli ktoś nie potrafi zrobić jednego boju regulaminowo to co on chce zwojować?
@johnmorra: Dokładnie, to jest tragedia, a przy takich ciężarach drobnostka może zawodnika zniszczyć do końca życia.