Aktywne Wpisy

32cm +543
źródło: FB_IMG_1778474329940
Pobierz
Hej! Mam obecnie iPhone 14 pro. No i w sumie oprócz tego, ze zjechałem juz baterie (80%), to telefon działa idealnie. Jest szybki, ma fajny ekran, robi świetne zdjęcia. Do tego używam go czasem jako kamerki internetowej podczas calli - jakość jest po prostu rewelacyjna. Zastanawiam się czy jest sens wymiany tego modelu na nowy, ale nie widzę po prostu żadnych argumentów. Wymienię baterie za około 300zl i będzie idealnie. Co myślicie?

#p0lka #zaginieni
źródło: 1000017298
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
źródło: 1000078314
PobierzA i pewnie ojca tez nie ma bo matka zamiast normalnego faceta na ojca to wybrała jakiegos badboya albo menela
Zadnego zaginiecia nie ma, corka kiedys przyjdzie bo to zwykla klotnia rodzinna i problemy wychowawcze, ktore wynikaja z dzialan matki. To ona wychowala corke w taki a nie inny sposob.
W ogole to ja rozumiem, ze nerwy pomosza i czasami ciezko jest je opanowac, ale mysle ze w relacjach rodzicielskich sa one najgorszym doradcą, bo zawsze zaluje sie dzialan czy slow wypowiedzianych
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Choć dla mnie matka próbująca wywrzeć presję na córce w taki sposób (zgłaszanie jako osoba poszukiwana), wciąż ma kiepskie metody wychowawcze.
Żadnego dziecka nie wychowałem, więc to tylko moje subiektywne odczucie ( ͡° ͜ʖ ͡°)