Wpis z mikrobloga

@kwasnydeszcz haha wiedziałem że jakaś kura domowa zacznie piać... Wy nie rozumiecie że chłop potrzebuje rozrywki w życiu. Jeśli wy mu jej nie dacie to oczywiście że szuka gdzieś indziej. Sam jestem po ślubie ale staram się nakręcać cały czas żonę na coś szalonego choć ona jest zupełnym przeciwieństwem tego. Zmieniajcie kolor włosów czy nawet sposób ubierania. Życie nie kończy się na slubie i dzieciach. Wyskakujcie z szalonymi pomysłami bo my
  • Odpowiedz
Pamiętajcie zdrada ZAWSZE wina leży po obu stronach.

@Salagama: a jak ktoś cię okradnie to też wina leży po twojej stronie, bo miałeś czelność mieć coś drogiego? XD

wina leży po stronie zdradzającego tylko i wyłącznie. jak związek się psuje to się go naprawia albo się odchodzi, a nie szuka bolców/pierogów na boku.
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Trochę mało napisałeś jak jest między Wami. Zacząłbym od sprawdzenia czy żona nie ma czegoś za uszami. Później dwie opcje: podpytanie/badanie w "stylu kobiet" co żona sądzi na temat otwartego związku lub szczera rozmowa o Twoich potrzebach (to raczej droga w jedną stronę).
  • Odpowiedz
@Salagama: nic nie daje od siebie a wymaga od żony xd no sory ale jak chcesz by żona też zaczęła trochę szaleć z tobą to może zainicjuj coś sam a nie zwalasz wine na rodzine bo jest nudna
  • Odpowiedz
@kwasnydeszcz jak mi ktoś coś z-----e to widocznie nie wystarczająco się postarałem żeby to przed kradzieżą zabezpieczyć. Chłop zdradza bo kobieta nie daje mu tego czego chce i na odwrót. Związek staje się nudny po czasie i jak nie wprowadza się innowacji i zrzuca winy z jednego na drugą osobę to dochodzi do zdrad proste
  • Odpowiedz
  • 30
@AnonimoweMirkoWyznania No świetny pomysł, naprawdę. Taaaak się wyszalejesz, że dziecko zobaczysz raz w miesiącu, a żona Cię wybitnie znielubi.

Skoro chcesz jakiegoś szaleństwa w związku to je zaproponuj. Gdzieś się z żoną wybierzcie, albo coś zróbcie fajnego (strzelnica, ścianka wspinaczkowa, jakieś trampoliny no coś), a nie siedź i narzekaj, że nudno.
  • Odpowiedz