Wpis z mikrobloga

WykopowyRogal: >Pamiętajcie zdrada ZAWSZE wina leży po obu stronach.
@Salagama: a p---------e. Wiem co czuje op bo w podobnej sytuacji jestem i serio nie moge na nic narzekać, bo i w codziennym życiu i w łóżku jest bardzo dobrze. Zawsze jednak gdzieś tam zostaje uczucie, że to jedyna laska z którą byłem i nie będę miał innej. Niby nic takiego, a jednak troche przykro ( ͡° ʖ̯
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Zdradzisz żonę będziesz żałował tego może nie w momencie zapinania fajnej 9ki czy jak obudzi Cię rano lodzikiem inna fajna sztuka. Jednak po paru latach będziesz żałował.
Nie doceniasz tego co masz. Kochająca rodzina > milion dup 11/10.
Weź się w garść i tą energię która masz na dupczenie innych panien/ich podrywanie przeznacz na żonę i dziecko.
Wakacje/wspólny wyjazd/ coś nowego/ coś co zawsze chciałeś zrobić.
Powodzenia i liczę
  • Odpowiedz
@Royal_Email ale czemu odrazu zakladasz ze ze jego zona nie ma rigcz? To ze ty to tak mozesz odebrac nie znaczy ze ona tez tak zrobi. OP pisal ze jest spoko babka.

A moze ona bedzie miala pretensje i jebnie focha za to ze zaciagnal ja do specjalisty zamiast najpierw z nia pogadac albo chociaz poinformowac zamiast jak juz powiedzialem robic jej niespodzianke, przeciez przy takiej informacji w obecnosci osoby trzeciej
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: nie warto ¯\(ツ)_/¯ na twoim miejscu najpierw spróbowałabym ożywić relację z żoną - może jakieś krótkie wakacje we dwoje, wspólny kurs czegoś, jakaś fajna rutyna tylko dla was? Może dzięki temu poczujesz coś więcej. A jeśli nie to od razu odejdź. Nie rób tego kobiecie, z którą jesteś x lat i masz dziecko, nie zaczynaj się k----ć na boku, bo nigdy ci tego nie wybaczy. Rozstanie tak, pewnie
  • Odpowiedz