Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +191
Najlepsza praca aktualnie? Żadna, o której pisali na wykopie. Żaden hehe programista 15k, żaden freelancer, żadna działalność.
Najlepsza fucha obecnie to lekarz i nawet z tym nie dyskutujcie.
Przychodzi ktoś przeziębiony - Neosine, coś na nos/gardło/kaszel i spadaj
Przychodzi ktoś z anginą, zapaleniem - antybiotyk i spadaj
Przychodzi ktoś z problemami żołądkowo-jelitowymi - IPP i spadaj
Przychodzi ktoś z problemami o podłożu psychosomatycznym - jakaś pregabalina i spadaj
Najlepsza fucha obecnie to lekarz i nawet z tym nie dyskutujcie.
Przychodzi ktoś przeziębiony - Neosine, coś na nos/gardło/kaszel i spadaj
Przychodzi ktoś z anginą, zapaleniem - antybiotyk i spadaj
Przychodzi ktoś z problemami żołądkowo-jelitowymi - IPP i spadaj
Przychodzi ktoś z problemami o podłożu psychosomatycznym - jakaś pregabalina i spadaj
źródło: 483C498D-80D4-43D5-BA0F-B837DD8E0B3E
Pobierz
Frezer_02 +459
#psiarze
Behawiorystka o swoich niektórych niezbyt rozumnych klientach
Behawiorystka o swoich niektórych niezbyt rozumnych klientach
źródło: temp_file2876744505562055739
Pobierz

@AnonimoweMirkoWyznania: warto, na pewno Ci pomoże. poszukaj DOBREGO psychologa i pójdź pogadać. a najlepiej pogadaj z żoną i pójdź z nią na terapię małżeńską.
Po prostu idź i i to zrób
@Salagama: a p---------e. Wiem co czuje op bo w podobnej sytuacji jestem i serio nie moge na nic narzekać, bo i w codziennym życiu i w łóżku jest bardzo dobrze. Zawsze jednak gdzieś tam zostaje uczucie, że to jedyna laska z którą byłem i nie będę miał innej. Niby nic takiego, a jednak troche przykro ( ͡° ʖ̯
Nie doceniasz tego co masz. Kochająca rodzina > milion dup 11/10.
Weź się w garść i tą energię która masz na dupczenie innych panien/ich podrywanie przeznacz na żonę i dziecko.
Wakacje/wspólny wyjazd/ coś nowego/ coś co zawsze chciałeś zrobić.
Powodzenia i liczę
A moze ona bedzie miala pretensje i jebnie focha za to ze zaciagnal ja do specjalisty zamiast najpierw z nia pogadac albo chociaz poinformowac zamiast jak juz powiedzialem robic jej niespodzianke, przeciez przy takiej informacji w obecnosci osoby trzeciej