Wpis z mikrobloga

Tym razem filmik a nie zdjęcia, bo zamiast mówić o świeceniu, łatwiej jest je po prostu pokazać.

Przy okazji #rozdajo z okazji dnia chłopaka. Różowypasek może zapomnieć, ale ja nie zapominam xD
Tym razem i różowe i zielonki nie brane pod uwagę. Będą dwa breloki do wygrania dla jednej osoby, losuję jutro koło 16.

#rozkminkrzaka #tworczoscwlasna #gownowpis #filmowyjanusz

PS: dużo ludzi to jest dokładnie 9 osób. Dla mnie to dużo.
PS2: nie zabijajcie za "w tym momencie wyjdziemy naaazewnątrz"
(°°
bkwas - Tym razem filmik a nie zdjęcia, bo zamiast mówić o świeceniu, łatwiej jest je...
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@bkwas: chyba się skusze na motylka jednak, dla różowej ofc, z którą oglądałem filmik i coś wspimniala o nim

Zawołasz jak będzie dostępny?
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@dzek pewnie, zapisze sobie i postaram się zapamiętać :)

Jakbyś długo nic nie słyszał ode mnie przypomnij się bo pamięć mam naprawdę krotką
  • Odpowiedz
Jakbyś długo nic nie słyszał ode mnie przypomnij się bo pamięć mam naprawdę krotką

@bkwas: elo, to ja, przypominam się ( ͡° ͜ʖ ͡°) przesunąć wpis z kalendarza dalej?
  • Odpowiedz
@dzek: jestem jestem, sorry za zwłokę, ostatnio cały czas zawalam wykopowe terminy. Mam dwa motylki, jeden świecący drugi zwykły, ale... cóż nie wyszedł tak jak chciałem, dzisiaj zauważyłem że po stwardnieniu żywicy wyszła trochę sebulba xD Dam Ci zaraz jakieś poglądowe fotki na pw
  • Odpowiedz