Aktywne Wpisy

CrokusYounghand +132
Serio zawsze mnie zastanawiają ludzie kupujący całe zgrzewki wody butelkowanej, szczególnie w Warszawie, gdzie kranówka jest bardzo dobra. No i przy dostępności tanich i dobrych filtrów. Taki jeden filtr dafi na to oszczędność pewnie kilkuset złotych na wodę. A saturatory wcale nie są jakoś specjalnie droższe. Polak po prostu lubi przepłacać i cierpieć.
#takaprawda #przemysleniazdupy
#takaprawda #przemysleniazdupy
źródło: temp_file3796236024490569566
Pobierz
kamil-tumuletz +88
#antykapitalizm #pracait #programowanie #kolchoz #pracbaza
Jak mit „wolnego rynku”
przenosi się na klasę średnią-wannabe.
„kuce 15k na B2B” naprawdę wierzą, że złapali Pana Boga za nogi, bo zderzyli się z prostym faktem: rynek IT w Polsce przez dekadę dawał wysokie stawki, więc można było sobie wmówić, że to czysta zasługa „inwestowania w siebie”. A realia są takie, że:
-
Jak mit „wolnego rynku”
przenosi się na klasę średnią-wannabe.
„kuce 15k na B2B” naprawdę wierzą, że złapali Pana Boga za nogi, bo zderzyli się z prostym faktem: rynek IT w Polsce przez dekadę dawał wysokie stawki, więc można było sobie wmówić, że to czysta zasługa „inwestowania w siebie”. A realia są takie, że:
-

Tak jak obiecałem - #rozdajo dla obserwujących mój tag #rozkminkrzaka. Sorry że tak późno Mireczki możemy udawać, że nie zapomniałem?
Póki co robię przerwę z rozdawaniem - co za dużo to niezdrowo, poza tym już wystarczająco powkurzałem ludzi sądząc po wiadomościach do mnie xD
Jeśli wygranemu nie spodoba się ten poszczególny podwójny brelok coś wymyślę żeby dogodzić gustom. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Świecąca koniczynka prawie na pewno po paru miesiącach odpadnie, testowałem nowe formy, ale nie pomyślałem o tym, że żywica nie jest wystarczająco wytrzymała do takiego wzoru. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Po prostu będzie na szczęście (a szczęście ma to do siebie że jest łatwo łamliwe, kruszy się i ogólnie nie może być na wieki.)
Losowanie o 22 dzisiaj. Jeśli ktoś chciałby jakieś jarmarczne wyroby świecące od wykopka odzywajcie się do mnie na pw. Mirasy zawsze mają ode mnie jakiś gratis ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_hx76X0A669sWspcZrzDtcjFmnPpBcSub.jpg
PobierzPs. Ten niebieski fajny. Taki nie za jasny, nie za ciemny. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_6MkdydTlGmLP7faVzMoofvhcRhnSGEYO.jpg
PobierzSam widzisz,
DAJ TEN TURKUSOWY KRYSZTAŁEK CZŁOWIEKU
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Komentarz usunięty przez autora
Tego typu breloków mam dosłownie dziesiątki szczególnie różnych kryształów, bo jakoś ten kształt sobie upodobałem najbardziej. Szykuje się na wykopowe targi, wiec teraz robie jak najwięcej.
źródło: comment_BZkYhhK2GuvHN92ozhPsjxbqwkM0Zo6D.jpg
PobierzJa wiem, że jeden brelok na rozdajo to bieda i że myślicie, że nie wygracie. Ale losowanie będzie spośród 200 ludzi, szanse nie są jakieś tragicznie małe :P
A jeśli nie wygracie, piszcie do mnie PW - tak jak pisałem, zawsze jakiś gratis ode mnie dostaniecie, więc kupując jeden brelok, dostaniecie dwa - zawsze ludziom z mirko coś podrzucałem od
źródło: comment_JaOQCj4gqbK3jOr0ErRAcoi4FOqUJDaQ.jpg
Pobierz@Moderacja może Wy pomożecie? Bo teraz to mam zagwozdkę xD
źródło: comment_X8Z0JAz6QXmH9ogbN8aT4ezekVIYCPoG.jpg
Pobierz