Wpis z mikrobloga

Dżem dobry : D

Tak jak obiecałem - #rozdajo dla obserwujących mój tag #rozkminkrzaka. Sorry że tak późno Mireczki możemy udawać, że nie zapomniałem?

Póki co robię przerwę z rozdawaniem - co za dużo to niezdrowo, poza tym już wystarczająco powkurzałem ludzi sądząc po wiadomościach do mnie xD

Jeśli wygranemu nie spodoba się ten poszczególny podwójny brelok coś wymyślę żeby dogodzić gustom. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Świecąca koniczynka prawie na pewno po paru miesiącach odpadnie, testowałem nowe formy, ale nie pomyślałem o tym, że żywica nie jest wystarczająco wytrzymała do takiego wzoru. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Po prostu będzie na szczęście (a szczęście ma to do siebie że jest łatwo łamliwe, kruszy się i ogólnie nie może być na wieki.)

Losowanie o 22 dzisiaj. Jeśli ktoś chciałby jakieś jarmarczne wyroby świecące od wykopka odzywajcie się do mnie na pw. Mirasy zawsze mają ode mnie jakiś gratis ( ͡° ͜ʖ ͡°)
bkwas - Dżem dobry : D

Tak jak obiecałem - #rozdajo dla obserwujących mój tag #roz...

źródło: comment_hx76X0A669sWspcZrzDtcjFmnPpBcSub.jpg

Pobierz
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Adanoss: Posłuchaj mnie Adanosie. Jesteś najmłodszy z trójcy, więc może nie rozumiesz, ale to nie moja wina, że masz utrzymywać równowagę pomiędzy dobrem a złem.

"…Ale Beliar nie znosił widoku światła i niszczył wszystko, co Innos stworzył. Ujrzał wtedy Adanos, że w ten sposób nic nie może istnieć na świecie: ani jasność, ani mrok. Stanął więc między swymi braćmi i próbował pojednać ich ze sobą. Jednakże bez skutku(...)

Sam widzisz,
  • Odpowiedz
via Android
  • 3
@lis6502 żadnych ledów, środek wypełniony substancja luminescencyjną. Każdy brelok jest inny, bo w inny sposób zastyga żywica - z jednej strony dobrze z drugiej czasem efekt nie jest idealny :D

Tego typu breloków mam dosłownie dziesiątki szczególnie różnych kryształów, bo jakoś ten kształt sobie upodobałem najbardziej. Szykuje się na wykopowe targi, wiec teraz robie jak najwięcej.
bkwas - @lis6502 żadnych ledów, środek wypełniony substancja luminescencyjną. Każdy b...

źródło: comment_BZkYhhK2GuvHN92ozhPsjxbqwkM0Zo6D.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@Andrut_japko: @lis6502: @DurnaBaba: @Zamaskowany_Kotek:

Ja wiem, że jeden brelok na rozdajo to bieda i że myślicie, że nie wygracie. Ale losowanie będzie spośród 200 ludzi, szanse nie są jakieś tragicznie małe :P

A jeśli nie wygracie, piszcie do mnie PW - tak jak pisałem, zawsze jakiś gratis ode mnie dostaniecie, więc kupując jeden brelok, dostaniecie dwa - zawsze ludziom z mirko coś podrzucałem od
  • Odpowiedz
@gfgfgfa: o szlag, teraz mi wbiłaś gwoździa. Byłem 100% pewien, że skoro to mój tag to mogę zobaczyć kto go obserwuje...

@Moderacja może Wy pomożecie? Bo teraz to mam zagwozdkę xD
  • Odpowiedz