Tak jak obiecałem - #rozdajo dla obserwujących mój tag #rozkminkrzaka. Sorry że tak późno Mireczki możemy udawać, że nie zapomniałem?
Póki co robię przerwę z rozdawaniem - co za dużo to niezdrowo, poza tym już wystarczająco powkurzałem ludzi sądząc po wiadomościach do mnie xD
Jeśli wygranemu nie spodoba się ten poszczególny podwójny brelok coś wymyślę żeby dogodzić gustom. ( ͡°͜ʖ͡°) Świecąca koniczynka prawie na pewno po paru miesiącach odpadnie, testowałem nowe formy, ale nie pomyślałem o tym, że żywica nie jest wystarczająco wytrzymała do takiego wzoru. ( ͡°ʖ̯͡°) Po prostu będzie na szczęście (a szczęście ma to do siebie że jest łatwo łamliwe, kruszy się i ogólnie nie może być na wieki.)
Losowanie o 22 dzisiaj. Jeśli ktoś chciałby jakieś jarmarczne wyroby świecące od wykopka odzywajcie się do mnie na pw. Mirasy zawsze mają ode mnie jakiś gratis ( ͡°͜ʖ͡°)
@Andrut_japko: w tym kolorze ja uwielbiam kryształy. Zresztą legenda głosi, że to klucze z Atlantydy, a ten konkretny ze zdjęcia jest ponoć od drzwi do ichniejszego MPWiK ( ͡°͜ʖ͡°)
@Adanoss: Posłuchaj mnie Adanosie. Jesteś najmłodszy z trójcy, więc może nie rozumiesz, ale to nie moja wina, że masz utrzymywać równowagę pomiędzy dobrem a złem.
"…Ale Beliar nie znosił widoku światła i niszczył wszystko, co Innos stworzył. Ujrzał wtedy Adanos, że w ten sposób nic nie może istnieć na świecie: ani jasność, ani mrok. Stanął więc między swymi braćmi i próbował pojednać ich ze sobą. Jednakże bez skutku(...)
@lis6502 żadnych ledów, środek wypełniony substancja luminescencyjną. Każdy brelok jest inny, bo w inny sposób zastyga żywica - z jednej strony dobrze z drugiej czasem efekt nie jest idealny :D
Tego typu breloków mam dosłownie dziesiątki szczególnie różnych kryształów, bo jakoś ten kształt sobie upodobałem najbardziej. Szykuje się na wykopowe targi, wiec teraz robie jak najwięcej.
Ja wiem, że jeden brelok na rozdajo to bieda i że myślicie, że nie wygracie. Ale losowanie będzie spośród 200 ludzi, szanse nie są jakieś tragicznie małe :P
A jeśli nie wygracie, piszcie do mnie PW - tak jak pisałem, zawsze jakiś gratis ode mnie dostaniecie, więc kupując jeden brelok, dostaniecie dwa - zawsze ludziom z mirko coś podrzucałem od
Trafiło i na mnie: będąc ostatnio na morzem trafiłem na obsługę z GEN Z. Ja- poproszę gofra z cukrem pudrem. GenZ pozbawionym życia głosem- nie ma Ja- czyli nie ma gofrów, dobra to coś innego GenZ- są Ja-są gofry? GenZ-tak
Tak jak obiecałem - #rozdajo dla obserwujących mój tag #rozkminkrzaka. Sorry że tak późno Mireczki możemy udawać, że nie zapomniałem?
Póki co robię przerwę z rozdawaniem - co za dużo to niezdrowo, poza tym już wystarczająco powkurzałem ludzi sądząc po wiadomościach do mnie xD
Jeśli wygranemu nie spodoba się ten poszczególny podwójny brelok coś wymyślę żeby dogodzić gustom. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Świecąca koniczynka prawie na pewno po paru miesiącach odpadnie, testowałem nowe formy, ale nie pomyślałem o tym, że żywica nie jest wystarczająco wytrzymała do takiego wzoru. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Po prostu będzie na szczęście (a szczęście ma to do siebie że jest łatwo łamliwe, kruszy się i ogólnie nie może być na wieki.)
Losowanie o 22 dzisiaj. Jeśli ktoś chciałby jakieś jarmarczne wyroby świecące od wykopka odzywajcie się do mnie na pw. Mirasy zawsze mają ode mnie jakiś gratis ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_hx76X0A669sWspcZrzDtcjFmnPpBcSub.jpg
PobierzPs. Ten niebieski fajny. Taki nie za jasny, nie za ciemny. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_6MkdydTlGmLP7faVzMoofvhcRhnSGEYO.jpg
PobierzSam widzisz,
DAJ TEN TURKUSOWY KRYSZTAŁEK CZŁOWIEKU
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Komentarz usunięty przez autora
Tego typu breloków mam dosłownie dziesiątki szczególnie różnych kryształów, bo jakoś ten kształt sobie upodobałem najbardziej. Szykuje się na wykopowe targi, wiec teraz robie jak najwięcej.
źródło: comment_BZkYhhK2GuvHN92ozhPsjxbqwkM0Zo6D.jpg
PobierzJa wiem, że jeden brelok na rozdajo to bieda i że myślicie, że nie wygracie. Ale losowanie będzie spośród 200 ludzi, szanse nie są jakieś tragicznie małe :P
A jeśli nie wygracie, piszcie do mnie PW - tak jak pisałem, zawsze jakiś gratis ode mnie dostaniecie, więc kupując jeden brelok, dostaniecie dwa - zawsze ludziom z mirko coś podrzucałem od
źródło: comment_JaOQCj4gqbK3jOr0ErRAcoi4FOqUJDaQ.jpg
Pobierz@Moderacja może Wy pomożecie? Bo teraz to mam zagwozdkę xD
źródło: comment_X8Z0JAz6QXmH9ogbN8aT4ezekVIYCPoG.jpg
Pobierz