Aktywne Wpisy
mirko_anonim +30
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy uważacie, że jeżeli narzeczestwo się rozstaje, to niedoszła panna młoda powinna oddać pierścionek?
Bo właśnie mnie coś takiego spotkało, że narzeczona powiedziała, "jednak nie pasujemy do siebie" i że pierścionek sobie zachowa i nie odda.
Tak więc dziś smutny dzień bo jestem biedniejszy o jedną Sylwię* i 50 Władysławów Jagiełło :(.
#slub #zwiazki #milosc
*) imię zmienione
───────────
Czy uważacie, że jeżeli narzeczestwo się rozstaje, to niedoszła panna młoda powinna oddać pierścionek?
Bo właśnie mnie coś takiego spotkało, że narzeczona powiedziała, "jednak nie pasujemy do siebie" i że pierścionek sobie zachowa i nie odda.
Tak więc dziś smutny dzień bo jestem biedniejszy o jedną Sylwię* i 50 Władysławów Jagiełło :(.
#slub #zwiazki #milosc
*) imię zmienione
───────────
Waiter98 +10
markowych ciuchów jak na lekarstwo
@zielonk4 prostytucja w Niemczech jest legalna nie załatwia się raczej takich rzeczy na dworcach ... Ale widać wiesz lepiej zapewne z własnego doświadczenia
Komentarz usunięty przez autora
Zarabiamy więcej więc mamy taniej.
Tak trudno to zrozumieć?
Cała prawda o polakach (specjalnie z małej) na emigracji.
Nikt po was nie płacze pierdoły, a przedsiębiorcy na wasze miejsce mają Ukraińców, bo umówmy się, nikt po wartościowych studiach tam nie jedzie, chyba, że te kilka % wartościowych ludzi, którzy chcą poznać świat.
Komentarz usunięty przez autora
bliscy znajomi akurat mówią jak jest i nie walą ściemy.