Aktywne Wpisy
Wrrronika +6
Jaka 1 losowa ciekawostka przychodzi Wam do glowy?
Angmac +104
Nic mnie bardziej nie bawi niż lizodupy Muska xD
Typ wywalił większość ludzi z firmy, a potem zdał sobie sprawę, że po coś byli zatrudnieni i zaczął ich błagać o powrót. Ba! Wywalił nawet gościa, który przez poprzedni zarząd był oznaczony jako osoba nie do zwolnienia (Haraldur Thorleifsson), ponieważ Twitter przejął jego startup i w przypadku zwolnienia musieliby wypłacić mu ogromne odszkodowanie - gdy Elon dowiedział się o kosztach zaczął publicznie się
Typ wywalił większość ludzi z firmy, a potem zdał sobie sprawę, że po coś byli zatrudnieni i zaczął ich błagać o powrót. Ba! Wywalił nawet gościa, który przez poprzedni zarząd był oznaczony jako osoba nie do zwolnienia (Haraldur Thorleifsson), ponieważ Twitter przejął jego startup i w przypadku zwolnienia musieliby wypłacić mu ogromne odszkodowanie - gdy Elon dowiedział się o kosztach zaczął publicznie się
@episode: Nie zrozumiałeś co napisałem.
@dymek_: bzdury gadasz. Nikt mi w Polsce nie zapłaci nawet połowy tego, co mi płacą w UK. Do tego życie w "shared house'ach" jest popularne nawet wśród Brytoli. Jak masz partnera, to nawet nie opłaca się tak mieszkać, bo własna chata
@galmok: Mówi prawdę a przy tym podnosi sobie samopoczucie. Sam zysk.
Komentarz usunięty przez autora
poza tym jeśli podniesiemy zarobki ratownikom to zaraz zaprotestują pielęgniarki, zaraz za nimi najbardziej uciemiężeni ostatnimi czasy lekarze rezydenci, następnie nauczyciele, potem górnicy i znów związkowcy zażądają podniesienia płacy minimalnej i pensji bo koszty życia poszły w górę gdyż tamte zawody są opłacane z
@WedrujacyNoca: a powiedz mi który zawód nie jest istotny dla prawidłowego budowania dobrobytu kraju
Ale pokazują rodakom w kraju, jak to są królami życia, ukrywając to że mieszkają w zagrzybionych klitkach z obcymi osobami , a bez tlumacza nie potrafią niczego załatwić ( pełno jest na stronach polskich społeczności postów o tym , ze szukam polskiego lekarza/księgowej/policjanta/ksiedza ) ( ͡º ͜ʖ͡º)
@galmok: To co?
@FrasierCrane: Ta widziałeś. Pół roku, miesiąc przerwy i powrot to praktycznie stała praca. Nikt w takich warunkach nie mieszka na stale